Wenskaarten voor Nieuwjaar 2018 (vouwkaarten)

Traditionele wenskaarten online bestellen, aan huis geleverd per post

Grote keuze wenskaarten bij CardXL.

Wenskaarten voor Nieuwjaar

Door het grote aanbod wenskaarten met uw eigen digitale foto erop zouden we haast vergeten dat er ook nog traditionele wenskaarten bestaan die eveneens via het Internet kunnen besteld worden. Eén van de sites, gespecialiseerd in traditionele wenskaarten, is CardXL.
Het principe is zeer eenvoudig: u registreert zich, kiest uw kaarten uit een ruim assortiment en ze worden aan huis geleverd.

Bij CardXL is er een groot aanbod aan wenskaarten. We gaan eventjes dieper in op de manier waarop u kaarten kunt bekijken en eventueel bestellen.

  • Toegang tot de site verkrijgt u via www.cardxl.nl. Naast wenskaarten voor kerst en Nieuwjaar kunt u er ook terecht voor geboortekaartjes en huwelijkskaarten.
  • Via het linkermenu kunt u een keuze maken uit de collectie wenskaarten voor Nieuwjaar. Er is een thema-menu met o.a. humoristische wenskaarten en u vindt er ook een assortiment wenskaarten voor goede doelen zoals collecties van Amnesty International, CliniClowns, Wereld Natuur Fonds en War Child.
  • Klik op een kaart om meer informatie te verkrijgen over o.a. de afmetingen en de prijs. In de prijs is ook een envelop inbegrepen (keuze tussen zelfklevende enveloppen en standaard enveloppen).
    De prijzen verschillen al naargelang de gekozen kaarten, maar is gelijkaardig aan wat u in de papierwinkel voor mooie wenskaarten zou betalen.

Wenskaarten opmaken of bestellen zonder tekst.

U hebt nu twee mogelijkheden: u kunt de wenskaarten laten bedrukken of u kunt ze bestellen zonder tekst.
Om ze te laten bedrukken zult u wel eventjes in uw geldbeugel moeten tasten. Kaarten met gedrukte tekst zijn dus eerder bedoeld voor de zakelijke markt. Voor particulieren kan het dus veel goedkoper door de wenskaarten onbedrukt te bestellen en er nadien thuis zelf tekst aan toe te voegen waardoor uw wenskaarten ook persoonlijker worden.

  • Klik op Bestellen zonder tekst om door te gaan. U komt nu op de pagina waar u het aantal wenskaarten kunt ingeven.
  • Klik op Naar gegevens en betalen om naar de volgende pagina over te gaan waar u zich kunt aanmelden als nieuwe klant of kunt inloggen als u al een account hebt bij CardXL.
  • De kosten voor verzending bedragen 9,50 €. U krijgt per e-mail een factuur toegezonden met de betalingsgegevens. Als u het bedrag hebt overgemaakt worden de wenskaarten binnen de 5 werkdagen verzonden (binnen de 10 werkdagen als het om bedrukte wenskaarten gaat).

Ook hier ervaart u alweer het gemak om uw wenskaarten online te bestellen zonder dat u er uw woning moet voor verlaten. Er is een zeer ruim aanbod dat minstens evenwaardig is aan het assortiment wenskaarten dat u ook in de boekhandel aantreft.
Het is vnl. de eenvoud en het gemak waarmee wenskaarten kunnen besteld worden waardoor CardXL opvalt: registreren, wenskaarten selecteren en bestellen.
Bent u op zoek naar traditionele wenskaarten die toch een beetje boven de massa opstijgen, neem dan zeker een kijkje op de site van CardXL.