Enkelzijdige wenskaarten of fotokaarten

Uw eigen foto op de voorkant van een wenskaart

Fotokaarten Smartphoto

Als u het eenmaal gewend bent om online uw wenskaarten te ontwerpen zult u niet gauw meer overstappen naar gewone wenskaarten zoals er 13 in een dozijn te vinden zijn. Een digitale foto uploaden, het gewenste formaat en eventueel een sjabloon kiezen, het aantal opgeven en klaar is kees. Uw wenskaarten worden naar u thuis opgestuurd en bij Smartphoto betaalt u pas na ontvangst van uw bestelling. Dit kan via een gewone overschrijving.

Als u op zoek bent naar goedkope wenskaarten, dan kunnen we u de fotokaarten aanprijzen. Fotokaarten zijn enkelzijdige wenskaarten die bij Smartphoto in 4 formaten te koop zijn:

  • 10,5 x 15 cm liggend of staand
  • 15 x 21 cm liggend of staand
  • 10 x 21 cm panoramaformaat liggend of staand
  • 14,5 x 14,5 cm vierkant formaat

Voor de tarieven verwijzen we u naar de prijslijst van de wenskaarten, maar we kunnen u wel al meegeven dat u minstens 25% minder betaalt als u er 10 of meer bestelt.

Voor alle mogelijke thema's die u zich kunt inbeelden zijn er sjablonen beschikbaar. Sjablonen zijn kaders, motiefjes, designs of stijlen die u aan een foto kunt toevoegen. Het is op die wijze dat u uw persoonlijke foto een professioneel design meegeeft. Bij het starten van de ontwerpmodule krijgt u een overzicht van beschikbare designs, thema's en stijlen. Stap per stap wordt u doorheen het ontwerpproces geloodst om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Onder de wenskaarten zijn de fotokaarten het goedkoopst omdat ze slechts enkelzijdig bedrukt zijn. Op de ene kant komt dus uw gepersonaliseerde foto terwijl de achterkant onbedrukt blijft. De witte omslagen worden gratis meegeleverd, maar tegen betaling kunt u ook kiezen voor andere kleuren. Ook voor de gebruikte papiersoort van de fotokaarten is een optie beschikbaar. U kunt er namelijk voor kiezen om glinsterend papier te gebruiken, iets duurder en bijgevolg ook iets stijlvoller dan standaard papier. In beide gevallen worden uw fotokaarten gedrukt op papier van 300 g/m².

Zoals gezegd gebeurt de levering per post voor slechts 2,95 €. Ga ervan uit dat de productietijd + leveringstijd een 3 tot 4-tal werkdagen in beslag neemt. Als u op het einde van het jaar bestelt kan daar wel eens een extra dagje bijkomen, maar over het algemeen kan Smartphoto de productie van wenskaarten goed volgen, ook tijdens drukke periodes.