Dubbele wenskaarten met envelop

Maak zelf dubbelgevouwen wenskaarten voor Nieuwjaar 2018

Keuze uit 2 formaten dubbele wenskaarten.

PhotoBox dubbele wenskaarten

De dubbele wenskaarten van PhotoBox zijn beschikbaar in 2 formaten. De actie via de banner hierboven is niet alleen van toepassing op dubbele wenskaarten, maar ook op vierkante modellen en panorama wenskaarten.
Zowel de grote als de kleine dubbelgevouwen wenskaarten worden per set van 10 verkocht. De kaarten kunnen volledig gepersonaliseerd worden.
We geven u hieronder enkele kenmerken mee. Voor de exacte details, prijzen en verzendkosten verwijzen we u naar de site van PhotoBox.

 • hoogwaardig papier van 350 g/m² met film op het eerste en laatste luik
 • kleine formaat wenskaarten 10,6 x 14,7 cm geplooid (21,2 x 14,7 cm open)
  per set van 10: 12,95 € + 3,90 € verzendkosten
 • groot formaat wenskaarten van 14,2 x 19,7 cm geplooid (28,5 x 19,7 cm open)
  per set van 10: 16,95 € + 3,90 € verzendkosten
 • voor grotere aantallen gelden andere verzendtarieven
 • plaats voor 1 tot 3 foto's
 • kan zowel liggend als staand worden opgemaakt
 • meer dan 30 modellen om uit te kiezen
 • de wenskaarten worden geleverd in setjes van 10 stuks
 • omslagen worden gratis meegeleverd

Dubbele wenskaarten: kopen of zelf maken?

Tegenwoordig koopt u voor een appel en een ei een set van wenskaarten die u niet alleen voor kerst en Nieuwjaar, maar ook voor tal van andere gelegenheden kunt gebruiken. Op markten en beurzen kunt u kiezen uit vele modellen, maar waar zit dan de persoonlijke toets als iedereen dezelfde kaarten gaat versturen?

Inderdaad met zelfgemaakte wenskaarten legt u een deeltje van uzelf in uw wenskaart, want wenskaarten met een persoonlijke digitale foto erop spreken veel meer aan dan een gewone kant en klare wenskaart van 13 in een dozijn. Bovendien zult u zelf ondervinden dat het creëren van de wenskaart ook genoegdoening schenkt. U kunt er bovendien zeker van zijn dat zelfgemaakte wenskaarten niet bij het oud papier belanden want de foto van u of uw familie op de voorkant van een dubbele wenskaart is evengoed een souvenir dat later ook nog zal bekeken worden.

Dubbele wenskaarten, vierkant of panoramisch... er is keuze genoeg en er zit zeker wel iets bij dat u zal bekoren.
Door de creatieve mogelijkheden (keuze uit verschillende sjablonen, kleuren, lettertypes, enz...) kunt u er zeker van zijn dat uw wenskaart uniek is en niet opgaat in de massa. Uw kaart krijgt een prominent plaatsje tussen alle andere wenskaarten!