U bent hier: home wedstrijd

Win een PhotoBox fotoboek incl. levering t.w.v. 45,95 €

Deze wedstrijd is reeds verlopen!


In | Uit
Fotoboek wedstrijd

Schrijf u in voor de periodieke nieuwsbrief van Digitale-Foto.be en maak kans op een fotoboek Prestige A4 van PhotoBox inclusief levering per post, waarde 45,95 €.

Het fotoboek wordt verloot onder alle geldige inschrijvingen die ons ten laatste op 15 september 2013 om middernacht zullen bereikt hebben.

Iedere deelnemer ontvangt sowieso een promotiecode voor een gratis fotoboek Luxe van PhotoBox t.w.v. 31,95 € (aanbod geldig voor een eerste bestelling en exclusief 6 € verzendkosten)!

Wedstrijdreglement


 1. Er wordt door Digitale-Foto.be in samenwerking met PhotoBox een wedstrijd ingericht die loopt t.e.m. 15 september 2013.
 2. Onder alle deelnemers die een correct antwoord geven op de prijsvraag en voldoen aan de voorwaarden zoals verderop vermeld (regel 4, 5 en 6), wordt een fotoboek Prestige A4 (26 pagina's) van PhotoBox inclusief levering per post verloot. De waarde van de prijs bedraagt 45,95 €.
 3. Iedere deelnemer ontvangt bovendien een promotiecode voor een gratis fotoboek Luxe van 26 pagina's t.w.v. 31,95 € (geldig voor een eerste bestelling en exclusief 6 € verzendkosten)! Dit aanbod is geldig t.e.m. 15-09-2013.
 4. De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen die is ingeschreven op de nieuwsbrief van Digitale-Foto.be en dit nog steeds is op het ogenblik van de trekking.
  De nieuwsbrief verschijnt maximum 1 maal per week. U kunt zich op ieder moment uitschrijven. Uw e-mailadres wordt nooit doorgegeven aan derden.
 5. Om iedereen een gelijke kans te geven geldt een beperking van één deelname per e-mailadres, IP-adres en postadres.
 6. Het deelnemingsformulier dient correct en volledig te worden ingevuld. De verzamelde adresgegevens dienen enkel ter controle op het naleven van regel 5 en zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt of worden doorgegeven aan derden.
 7. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de derde week van september.
  De bekendmaking gebeurt via de nieuwsbrief, via de Facebook-pagina van Digitale-Foto.be en rechtstreeks per e-mail aan de winnaar.