U bent hier: home vergelijking

Prijsvergelijking fotoformaten

Prijsvergelijking van foto's, vergrotingen en posters

Op Digitale-Foto.be kunt u terecht voor informatie m.b.t. het afdrukken van digitale foto's op allerlei fotoproducten. U vindt bij ons ook acties die u korting geven op bestellingen bij een groot aantal online fotoservices en er is ook een prijsvergelijking beschikbaar voor een groot aantal foto- en posterformaten.

Aan de hand van die prijsvergelijking kunt u in één oogwenk zien hoe de prijzen van uw favoriete fotoservice zich verhouden tot die van de concurrentie en het is zeker geen verzinsel als we zeggen dat u voor dezelfde fotobestelling bij de ene fotoservice tot 5 keer meer zult betalen dan bij een andere. Goed om eerst eens te vergelijken dus.

De vergelijking van fotoprijzen is ooit de aanzet geweest om met Digitale-Foto.be te beginnen. We hadden voor eigen gebruik de prijzen voor afdrukken op formaat 10 x 15 cm (inclusief opstartkosten en verzending) in een Excel-tabel gezet om te weten te komen waar we het goedkoopst uitkwamen en we vonden het een goed idee om dit te kunnen delen met andere geïnteresseerden.
We voegden nog andere gebruikelijke formaten voor foto's en posters aan onze prijsvergelijking toe en Digitale-Foto.be was geboren.

Het controleren van de prijzen en het bijwerken ervan is vrij arbeidsintensief. Het hele proces is wel gedeeltelijk geautomatiseerd, maar blijft toch een tijdconsumerende bezigheid waardoor we de vergelijking niet in real-time kunnen bijhouden.
We controleren echter wel op regelmatige tijdstippen en vermelden steeds de datum en tijd van onze laatste controle.
Fotoservices schrijven af en toe wel speciale acties uit voor korting op fotoafdrukken, maar toch zult u nooit grote verschuivingen zien in onze prijsvergelijkingstabellen. Onze vergelijkingstabellen kunnen dus steeds als leidraad gebruikt worden om te zien in welke prijsklasse uw geselecteerde fotoservice zich bevindt.

Om de vergelijking te maken kunt u bovenaan de linkerkolom een formaat selecteren. Vervolgens kunt u op de getoonde pagina opnieuw selecteren op aantal foto's om een rangschikking van fotoservices te krijgen volgens oplopende prijs.
De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en omvatten ook alle bijkomende kosten voor bewerking, verpakking en verzending. De opgegeven prijzen waren geldig op het moment van controle (datum en tijdstip staan vermeld), maar kunnen te allen tijde door een fotoservice worden gewijzigd. We raden u dan ook aan om onze tabellen als eerste richtlijn te gebruiken en voor 100% zekerheid te checken op de website van de door u geselecteerde fotoservice.