U bent hier: home tuinposter

Fleur uw tuin op met een weerbestendige tuinposter

Informatie over de tuinposters van Webprint

U kunt zich waarschijnlijk wel al iets voorstellen bij een tuinposter, maar voor de volledigheid leggen we het nog even uit. Tuinposters zijn hoogwaardige afdrukken van digitale foto's op PVC gecoat zeildoek.

Het zeildoek is van hoogwaardige kwaliteit en weegt 500 g/m². Het doek krijgt een mooie glans mee en is afgewerkt met ronde hoeken. Door de stevige materie waaruit de poster is vervaardigd is hij geschikt voor elk weertype.

Kenmerken van een tuinposter.

Het belangrijkste kenmerk van de tuinposter gaven we u hierboven al mee. Door het duurzame materiaal kunt u de poster buiten hangen zonder dat de weersomstandigheden of UV-licht er vat op hebben. De tuinposter gaat dus lange tijd mee.

De tuinposter kan optioneel worden voorzien van doorzichtige bevestigingsringen en geleverd worden met zwarte spanelastieken. De bevestigingsringen verdragen goed de buitenlucht, wat niet onbelangrijk is in ons wisselvallig klimaat.
De spanelastieken en ringen zijn zo ontworpen dat uw tuinposter mooi wordt opgespannen en bijgevolg niet doorhangt.

Waarom een tuinposter maken?

Tuinposters dienen om uw tuin op te fleuren. Ze dragen bij tot het algemeen uitzicht van uw tuin en kunnen er mee voor zorgen dat een tuinfeest de juiste stemming krijgt. Ze zijn ook uitermate geschikt om er een balkon mee te versieren of om een wand op te vrolijken die er wat minder fraai uitziet.

Een tuinposter maken is simpel. U gaat gewoon naar de site van Webprint, kiest een formaat en geeft aan als u al dan niet een tuinposter met ophangringen wilt. Volg nadien de aanwijzingen op het scherm om een geschikte foto te uploaden.
Er zijn ook enkele eenvoudige bewerkingen mogelijk zoals een uitsnede van uw foto maken of afdrukken in zwart-wit of sepia. Indien gewenst kunt u ook de helderheid, tint, contrast en verzadiging aanpassen. Vervolgens rondt u de bestelling af.
Indien u bevestigingsringen wenst kunt u die afzonderlijk bestellen door contact op te nemen met de klantenservice van Webprint.

De maten van de tuinposters gaan tot 150 x 200 cm voor liggende of staande posters, 120 x 240 cm voor panoramaformaten en 150 x 150 cm voor vierkante formaten, maar er zijn nog tientallen kleinere formaten beschikbaar in alle categorieën. U vindt alle prijzen op de site van Webprint.
De verzendkosten vallen goed mee: 6,75 € voor afmetingen tot 100 cm en 9,95 € voor grotere maten.

Als u nog op zoek bent naar een mooi decorstuk om uw tuin mee op te vrolijken, dan hopen wij dat we u het gepaste idee hebben aangereikt. Mocht u trouwens zelf niet beschikken over een mooie foto, dan kunt u altijd terecht op gespecialiseerde foto sites waar u kunt kiezen uit uitgebreide galerijen van artistieke foto's die u tot tuinposter kunt transformeren.