U bent hier: home test aankoop

Overzicht van testen gepubliceerd door Test-Aankoop

Vergelijkende testen m.b.t. digitale foto's, fotocamera's, fotografie

We hoeven u waarschijnlijk het consumentenblad van Test-Aankoop niet meer voor te stellen. Door de jaren heen heeft deze consumentenorganisatie zich een reputatie weten op te bouwen om ú tegen te zeggen.

Vele toestellen én diensten worden aan grondige vergelijkende testen onderworpen om het u als consument gemakkelijker te maken om een keuze te maken.

Ook de revolutie van de digitale fotografie is door Test-Aankoop niet onopgemerkt gebleven. Op regelmatige basis worden digitale camera's, fotoservices, software en randapparatuur aan een kritische test onderworpen. Vele mensen hebben zich in het verleden al laten leiden door de testresultaten en bevindingen van Test-Aankoop omwille van het professionele karakter en de objectiviteit van de reviews.

De vergelijkende testen worden gepubliceerd in het maandblad van Test-Aankoop en worden ook online gearchiveerd onder de vorm van een handig pdf-bestand.

We hebben voor u opgezocht wanneer en in welk nummer een test in de sfeer van de digitale fotografie is verschenen.

Tip : Ook niet-leden kunnen vrijblijvend zonder aankoopverplichting tijdelijk toegang krijgen tot het online archief van Test-Aankoop.
Vraag een proefpakket aan met een persoonlijke en tijdelijke toegangscode.