U bent hier: home postkaarten

Postkaarten van PhotoBox

Kies uw foto en zet hem op een postkaart

Bij PhotoBox zetten ze nu en dan hun wenskaarten in promotie. Ook de postkaarten worden dan aan een sterk verminderde prijs verkocht en het is over die postkaarten dat we het zullen hebben in dit artikel.

De postkaarten worden gekenmerkt door de persoonlijke digitale foto die u op de voorkant van de kaarten kunt plaatsen. Eenmaal verzonden naar de servers van PhotoBox kunt u geen wijzigingen meer aanbrengen aan de foto, maar het staat u vrij om eerst nog tekst of motiefjes aan de foto toe te voegen voordat u hem uploadt.

Let wel op met tekst en kom niet te dicht bij de randen want een foto wordt steeds een weinig uitvergroot om te voorkomen dat u postkaarten ontvangt waar nog een wit randje aan de zijkanten te zien is. Door het uitvergroten gaat dan wel een klein stukje aan de randen van de foto verloren.

Postkaarten: vooraan een foto, achteraan bedrukking voor het adres.

De achterkant van de postkaarten is reeds voorzien van een standaard bedrukking zoals die bij alle postkaarten voorkomt. Er zijn dus al lijntjes voorzien voor het adres van de afzender, de plaats voor de postzegel, enz.... Dit zorgt er tevens voor dat uw postkaarten er professioneel uitzien.

Tip : nieuwe klanten van PhotoBox krijgen via een speciale welkomstpagina 60% korting op hun eerste bestelling wenskaarten of postkaarten.
Een pakketje van 10 postkaarten kost daardoor maar 4,38 € i.p.v. 10,95 €!

De postkaarten van PhotoBox zijn beschikbaar in één formaat en worden per set van 10 stuks verkocht. Op het moment van schrijven van dit artikel kost een set van 10 kaarten van 10,6 x 14,7 cm 10,95 €, maar wie van de tip hierboven gebruik maakt zal een pak minder betalen.
De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal sets dat u bestelt en staan in de tabel hieronder:

Aantal sets Verzendkosten
1 tot 2 3,90 €
3 tot 9 5,90 €
10 tot 29 9,90 €
30 tot 49 11,90 €
vanaf 50 14,90 €

Postkaarten kunt u voor alle gelegenheden gebruiken en kunnen zowel in portrait als in landscape worden opgemaakt.
U kunt ervoor kiezen om geen voorgedrukte adreslijntjes te laten printen, maar als het de bedoeling is om de postkaarten los te verzenden is het beter van ze te laten staan. Er worden trouwens geen omslagen meegeleverd met dit type wenskaarten.

Het is voor iedereen - ook voor computerleken - zeer eenvoudig om van een digitale foto een mooie postkaart te maken. Stap voor stap wordt u door het hele proces geleid, van het uploaden van de digitale foto tot het ontwerpen van uw eigen postkaarten.
Vooral tijdens de eindejaarsperiode en ook de weken die eraan voorafgaan, loont het de moeite om af en toe eens te checken als er geen bijzondere promoties zijn want vaak kunt u een slag slaan en profiteren van de concurrentie die heerst tussen de verschillende online fotoservices.
Bovendien kunt u van promoties gebruik maken om postkaarten te bestellen voor andere gelegenheden dan kerst en Nieuwjaar, bijvoorbeeld postkaarten voor verjaardagen, uitnodigingen voor feestjes, enz...