Over Digitale-Foto.be

Informatie over online fotoservices: vergelijken van prijzen en bijhouden van acties

Op Digitale-Foto.be vergelijken we reeds sinds 2006 de prijzen van fotoprints van een groot aantal online fotoservices die beschikbaar zijn in Belgi├ź.

Bovendien houden we de acties en promoties in de gaten en melden we u waar interessante zaken te vinden zijn. We bundelen alles in een nieuwsbrief en sturen dit op regelmatige basis door naar geïnteresseerden.

Aan dit alles is ook een blog verbonden zodat u ook tussentijds op de hoogte blijft van lopende acties. De promoties worden chronologisch bijgehouden, maar u kunt er ook per productcategorie of per fotoservice een overzicht opvragen.

Sinds kort hebben we ook ons eigen forum online, weliswaar nog met een beperkt aantal onderwerpen in de beginfase. We hopen er echter een ontmoetingsplaats van te maken voor elkeen die creatief bezig is in de wondere wereld van de digitale fotografie.

We hebben ook ons eigen kanaal op WeTransfer.
Via digitale-foto.wetransfer.com kunt u er op een eenvoudige manier grote bestanden naar verscheidene personen tegelijk versturen. Deze service kan gratis worden gebruikt en biedt een antwoord op problemen die vaak optreden bij het versturen van grote fotobestanden per e-mail.

We hebben ook onze eigen pagina op Facebook waarop we af en toe een berichtje over onze online activiteiten achterlaten.