U bent hier: home moederdag

Moederdag op 13 mei 2018 - welk cadeau bestellen dit jaar?

Een leidraad om een origineel cadeau voor Moederdag te vinden

Op 13 mei 2018 is het weer zover: op die datum worden alle moeders weer eens in de bloemetjes gezet. Deze bloemetjes kunnen in veel gevallen letterlijk worden genomen, want bloemen zijn nog altijd het geliefkoosde cadeau om aan moeder te geven.
Een origineel cadeau is het echter niet, maar daar kunt u dit jaar wat aan veranderen door eens iets echt unieks te schenken.

Een origineel moederdagcadeau.

Veel afdrukcentrales voor digitale foto's bieden ook de mogelijkheid om foto's op voorwerpen te laten afdrukken.
Bij Smartphoto treft u naast een hele reeks klassieke fotoproducten een uitermate aantrekkelijk assortiment fotocadeaus aan die zeer geschikt zijn om aan moeder te geven.
Fotocadeaus zijn in elk prijssegment beschikbaar zodat u - afhankelijk van uw budget - zelf kunt beslissen hoeveel u eraan uitgeeft. In ieder geval kunt u bij Smartphoto zeker zijn van kwaliteit en van een goede klantendienst mochten er toch onverwachts problemen opduiken.
Hieronder ziet u een aantal producten uit het aanbod van Smartphoto die als moederdagcadeau zeker niet moeten onderdoen voor andere geschenken.
We verwijzen ook meteen naar de site van PhotoBox waar u naast een gewone canvas ook een collage op canvas kunt bestellen.
Het is slechts een kleine greep uit het aanbod van fotocadeaus voor Moederdag.

 

Canvas foto

Canvas foto's zijn afdrukken op canvas of linnen doek. Het doek wordt opgespannen op een houten frame waardoor de foto over de randen van het frame komt. Daardoor is inkaderen niet noodzakelijk want de foto dient zelf als kader.
Naast een gewone canvas bestaat er ook de collagecanvas. Een ideetje voor Moederdag misschien? »Prijsinfo
 

Dames T-shirt

Dit persoonlijk cadeau voor mama zal zeker niet ergens in een donker hoekje belanden. Van zodra het weer het toelaat zal mama kunnen pronken met dit modieus T-shirt.
Uw eigen digitale foto staat garant voor het unieke karakter van dit geschenk want van dit moederdagcadeau bestaan er geen twee dezelfde. »Prijsinfo
 

Praktische schoudertas

We zullen u waarschijnlijk niet verrassen door te zeggen dat moeders gek zijn op tassen. Deze unieke schoudertas zal niet in het minst in de smaak vallen door de persoonlijke foto die u erop kunt zetten.
Het is bovendien mogelijk om voor een klein prijsje aparte flappen met andere foto's te bestellen die de originele flap met foto vervangen. »Prijsinfo
 

iPhone, iPad & Samsung Galaxy cases

Moderne mama's beschikken over de meest recente communicatiemiddelen en ook die kunnen worden opgesmukt met persoonlijke digitale foto's.
De harde hoezen geven mama's smartphone of tablet een personal touch en zorgen tegelijkertijd voor een extra bescherming. De cases zijn op maat gemaakt zodat de camera en knoppen toegankelijk blijven. »Prijsinfo
 

Juwelenkistje

Deze opbergdoos voor mama's sieraden is op zichzelf al een pareltje. Dit unieke fotocadeau voor Moederdag is vervaardigd uit kwalitatief donker hout en is voorzien van een deksel dat is afgewerkt met een keramische tegel waarop de foto staat.
Dit vierkante doosje heeft zijden van 12,8 cm en is 6,7 cm hoog, ideaal voor juwelen & horloges. »Prijsinfo
 

Set van 2 espresso kopjes

Niets leuker dan 's morgens een lekker kopje koffie te drinken uit een kop waarop één of meer foto's staan afgebeeld die leuke herinneringen oproepen. De keramische kopjes zijn ook voorzien van schoteltjes.
Ze kunnen in de microgolf en vaatwas, maar toch wordt aanbevolen om ze met de hand te wassen om de kleuren zo lang mogelijk te behouden. »Prijsinfo

Hoe bestelt u een cadeau voor Moederdag?

  • Surf naar de site van PhotoBox of Smartphoto
  • Selecteer het geschenk dat u wilt bestellen
  • Upload de gewenste digitale foto die u op het moederdagcadeau wilt afgebeeld zien
  • Finaliseer de bestelling, de verwerking gebeurt binnen de 48 uur

Het is verrassend om te zien hoeveel kanten u kunt opgaan met uw creativiteit voor het creëren van originele geschenken voor Moederdag.
De enige voorwaarde is het bezit van een digitaal fototoestel. Maak voldoende foto's zodat u genoeg keuze hebt om uiteindelijk een prachtexemplaar op een fotocadeau te kunnen afbeelden.
Een geschenk met een persoonlijke toets is dubbel zo leuk om te krijgen, maar ook om te geven!