U bent hier: home menukaarten

Menukaarten zelf maken met uw eigen foto's

Communiefeest, huwelijksfeest of jubileum met zelfgemaakte menukaarten

Op huwelijksfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, enz... wordt er veel aandacht besteed aan het opmaken van de tafel. Waarom zou u dan tevreden zijn met klassieke menukaarten die het geheel veeleer ontsieren dan versieren?
Menukaarten maken een wezenlijk onderdeel uit van de tafeldecoratie en mogen daarom niet uitblinken in soberheid.

Hebt u al gemerkt dat het vaak de menukaarten zijn die na een feest achterblijven op de tafel? Gaan ze toch mee naar huis, dan verdwijnen ze na verloop van tijd uiteindelijk toch tussen het oud papier.
Juist daarom willen we u de 4YOU menukaart van Smartphoto voorstellen. Zoals u op de foto hierboven ziet kunt u de menukaart volledig zelf opmaken met tekst en foto's zodat u een volledig gepersonaliseerde kaart verkrijgt die ook later nog zal bijdragen tot de herinnering aan een leuk feest.
Wij garanderen u dat deze menukaarten na een feest niet verweesd achterblijven op de tafel!

Eigenschappen van de 4YOU menukaarten.

Menukaarten feest

We geven u hieronder een opsomming mee van de kenmerken van de 4YOU menukaarten. Vanzelfsprekend kunt u deze kaarten ook voor andere doeleinden gebruiken. U past dan gewoon de tekst en de foto's aan. Verzending per post is geen probleem want de kaarten zijn vouwbaar en bovendien worden enveloppen gratis meegeleverd.

De kaarten worden gedrukt op kwalitatief papier van 300 g/m² met hoogglans afwerking, maar optioneel kunt u ook kiezen voor dubbelzijdig glinsterend papier dat zorgt voor een nog luxueuzer uitzicht.
Een menukaart bestaat uit 4 luiken waar je foto's en tekst op kunt zetten. Elke menukaart is 13,7 cm hoog en 40,5 cm breed, maar omdat de kaart uit 4 luiken bestaat zal ze in opgevouwen toestand 13,7 cm x 10,1 cm meten. De menukaarten zijn gerild, d.w.z. dat ze voorzien worden van indrukkingen zodat het plooien wordt vergemakkelijkt en de plooien precies komen daar waar het moet.

De kaarten zijn volledig naar eigen smaak op te maken, maar u kunt ook voorafgemaakte stijlen en sjablonen kiezen die een artistieke touch geven aan de menukaarten. De kaarten worden geleverd met een witte envelop, ongebruikelijk voor menukaarten zult u denken, maar vanzelfsprekend kunnen de kaarten ook voor andere doeleinden worden ontworpen zodat u zelf geen enveloppen meer moet zoeken als u de kaarten per post wenst te versturen.
U kunt ook creatief zijn met de enveloppen en ze bijvoorbeeld met een paperclip aan de menukaarten vasthechten zodat uw vrienden en familie de menukaart na het feest mooi kunnen opbergen.
Optioneel kunt u kiezen voor gekleurde enveloppen, u hebt de keuze uit groen, blauw, beige, donkerrood, lichtblauw en lavendel.

Hoeveel betaalt u voor menukaarten?

Als u minstens tien 4YOU kaarten bestelt dan betaalt u per stuk 2,65 € inclusief witte enveloppen. Gekleurde enveloppen of kaarten op glinsterend papier kosten per stuk 0,30 € extra.
Uw pakket wordt geleverd per post voor 2,95 € tot 50 kaarten of 3,95 € tot 100 kaarten. Voor hogere aantallen gelden andere prijzen die u kunt raadplegen in de prijslijst van Smartphoto.
De kaarten kosten misschien iets meer dan ordinaire menukaarten, maar zullen ontegensprekelijk in het oog springen en bijdragen tot het welslagen van uw feest.

Wij kunnen u verzekeren dat u met de 4YOU menukaarten van Smartphoto - die u volledig zelf ontwerpt - hoge ogen zult gooien. De menukaart is niet enkel functioneel, maar is tegelijkertijd ook een origineel aandenken aan een leuk feest. Jaren later zullen de foto's op de 4YOU menukaart nog steeds herinneringen doen opborrelen.