U bent hier: home kerstkaarten

Kerstkaarten maken van uw digitale foto's

Eenvoudig zelf uw wenskaarten voor Kerstmis & Nieuwjaar maken

Kerstkaarten zelf maken: ook voor beginners.

Kerstkaart met sneeuwman

Het versturen van kerstkaarten met uw eindejaarswensen is waarschijnlijk ook voor u een gebeuren dat zich jaarlijks herhaalt. Het aanbod aan voorgedrukte kerst- en nieuwjaarskaarten is groot, maar het is veel leuker als u een persoonlijke toets aan uw wenskaarten kunt toevoegen.

U hoeft geen graficus te zijn om zelf uw kaarten met eindejaarswensen te maken. Als u een digitaal fototoestel of smartphone bezit, dan kunt u uw eigen digitale foto's gebruiken om uw gepersonaliseerde kerstkaarten te maken.

Via de links een beetje verder op deze pagina komt u terecht op pagina's met Photoshop handleidingen om zelf uw kaarten te maken. Hebt u geen kaas gegeten van Photoshop dan kunt u nog altijd op een zeer eenvoudige manier uw wenskaarten online creëren bij Albelli.
Het is de eenvoudigste en snelste manier om uw kerstkaarten te maken. Alles wijst zichzelf uit, maar bij twijfel kunt u steeds terecht op ons forum waar we u graag uit de nood helpen.

Kerstkaarten met een vleugje Photoshop.

Hebt u meer computerervaring en kunt u een beetje overweg met Photoshop, dan zult u iets hebben aan onderstaande Photoshop handleidingen.
Elke handleiding behandelt een grafisch element uit de kerstsfeer dat u aan uw eigen kaart of bewerkte digitale foto kunt toevoegen:

Hoeveel kost een zelfgemaakte kaart?

De prijs hangt natuurlijk af van de grootte van de afdruk. Maakt u zelf uw kerstkaarten met behulp van Photoshop en laat u die nadien afdrukken als gewone fotoprints, dan bent u het goedkoopst af.
Wie dit niet doet kan een beroep doen op de vele sjablonen die beschikbaar zijn bij Albelli. Dit is iets duurder dan zelfgemaakte wensen op fotoprints, maar met de speciale actie die tot 50% korting oplevert zal u ook hiermee op een voordelige wijze exclusieve kaarten met uw eigen foto kunnen versturen naar familie en vrienden.

Bent u creatief met uw digitale foto's, probeer dan zeker eens om zelf een gepersonaliseerde kerstkaart te maken.
Afhankelijk van uw computerkennis kunt u ervoor kiezen om uw kaarten snel online te maken of iets geavanceerder te werken met behulp van Photoshop.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want tijdens de eindejaarsperiode en de weken die eraan vooraf gaan krijgt u vaak een grote korting. Wacht niet te lang, want veelal nemen de kortingen af naarmate de kerstperiode dichterbij komt.

albelli