U bent hier: home fotopuzzel

Een fotopuzzel maken van een eigen foto

Zet een zelfgemaakte foto op een puzzel

Soms zijn er van die gelegenheden waarbij je er niet opkomt welk cadeau je zou geven. Veel cadeaus uit de winkel worden in dank aanvaard, maar belanden nadien ergens in een donker hoekje. Niet zo met een fotopuzzel die u met een eigen foto kunt personaliseren.

Onder de fotocadeaus is de fotopuzzel één van de toppers. Qua originaliteit steekt een fotopuzzel uit boven het gros van de andere fotocadeaus. Fotopuzzels zijn leuk om te krijgen, maar minstens even leuk om ze te maken en te geven.

Fotopuzzel: een origineel fotocadeau voor groot en klein.

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van een aantal online fotoservices waar u een fotopuzzel kunt maken met één van uw eigen foto's. Het is een klein kunstje om een fotopuzzel te bestellen. Er zijn tal van mogelijkheden waarover u trouwens meer vindt op de site van de fotoservices zelf.

Fotoservice Formaat puzzel Aantal stukjes Link
Logo Smartphoto 17 x 25 cm 30 Bestel
19 x 28 cm 35 Bestel
11 x 16 cm 24 Bestel
Logo PhotoBox 20 x 30 cm 60 Bestel
30 x 40 cm 120 Bestel
30 x 40 cm 252 Bestel
Logo Pixum 20 x 30 cm 112 Bestel
30 x 45 cm 266 Bestel
36 x 49 cm 500 Bestel
50 x 70 cm 1000 Bestel
Logo Foto.com 19 x 19 cm 75 Bestel
28 x 20 cm 96 Bestel
29 x 20 cm 48 Bestel
25 x 17 cm 96 Bestel

Professionele fotopuzzels met een eigen doos.

De meeste fotopuzzels van de fotoservices hierboven zijn zonder meer knappe fotocadeaus, maar soms is de keuze van het formaat en het aantal puzzelstukjes vrij beperkt.

Gelukkig is er ook nog de fotoservice van Pixum waar u professionele fotopuzzels van Ravensburger kunt bestellen. Deze fotopuzzels onderscheiden zich van de rest door zowel hun grotere formaat als door het aantal puzzelstukjes. Verder zit de puzzel in een kartonnen doos met een afdruk van de foto op het deksel.
De puzzels van Ravensburger die u bij Pixum kunt bestellen zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen: een puzzel van 500 stukjes en een puzzel van 1000 stukjes.

Bovendien wordt de puzzel netjes opgeborgen in een puzzeldoos met een afdruk van de foto op het deksel. Het gaat hierbij dus om een puzzel zoals u die vindt in de winkel, een professioneel product zeg maar. De keerzijde van de medaille is dat u voor een dergelijke fotopuzzel wel iets dieper in de geldbeugel zult moeten tasten.

Een professionele fotopuzzel in een eigen kartonnen doos is dus ook een ideaal geschenk voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, een kerstgeschenk of een huwelijk.

Door het hoge fungehalte is een fotopuzzel een ideale keuze voor groot en klein. De lage instapprijs biedt u de gelegenheid om voor vrij weinig kosten een origineel fotocadeau te bestellen. Als het iets meer mag zijn kunt u ook de professionele toer op door een grote fotopuzzel te ontwerpen, verpakt in een eigen kartonnen puzzeldoos.