U bent hier: home fotomok

Foto op mok

Gepersonaliseerde mok met opgedrukte digitale foto

Fotoservices die fotocadeaus aanbieden hebben allen wel een mok in hun aanbod. Deze keramische mokken kunnen gepersonaliseerd worden door er één of meer digitale foto's op af te drukken.

Bij sommige aanbieders kan men meer dan één foto op de mok aanbrengen waardoor geen onderscheid meer dient gemaakt te worden tussen links- en rechtshandige mokken, want het is natuurlijk van belang dat u de foto kunt bekijken als u de mok opheft.
Bij fotoservices waar slechts één foto kan aangebracht worden is het dus opletten welke mok u bestelt, met het oor links of met het oor rechts.

De materie is dus hoofdzakelijk keramiek en over het algemeen kan de mok in de vaatwas en in de microgolf, maar lees in ieder geval toch de aanbevelingen op de site van de fotoservice om er zeker van te zijn dat er geen beschadiging optreedt bij gebruik van dergelijke toestellen.

De ene mok is de andere niet

Als u prijzen vergelijkt van verschillende online fotoservices, bekijk dan ook meteen wat de kwaliteit van de mokken is. Het gaat namelijk niet op om degelijke mokken van goede kwaliteit te vergelijken met mokken waarvan de eerste indruk al niet veel goeds laat vermoeden. Bekijk daarom goed de foto van het product en lees de beschrijving of specificaties.

Naast de gewone mokken zijn er ook nog andere soorten beschikbaar. Zo is er ook nog de magische mok waarbij de foto pas zichtbaar wordt wanneer warme drank in de mok wordt geschonken.
Bent u van plan om meer dan één mok te bestellen, dan loont het misschien wel de moeite om eerst eens naar de prijs van de duo mokken te kijken. Dit zijn sets van 2 mokken die goedkoper zijn precies omdat ze per 2 worden verkocht.

Een fotomok is nog altijd één van de populairste fotocadeaus. Een mok met opgedrukte digitale foto oogt niet alleen mooi, maar het is in eerste instantie een nuttig product dat u dagelijks kunt gebruiken.
Het is leuk als ieder gezinslid zijn eigen mok met zijn eigen favoriete foto heeft, het ziet er goed uit en bovendien is het niet meer nodig om de mokken op te bergen na gebruik, want ze zijn even goed bruikbaar als huisdecoratie!