U bent hier: home fotokussen

Fotokussen

Tip voor Valentijn: een kussen met zijn/haar lievelingsfoto erop

Er zijn zo'n aantal fotocadeaus die uiterst geschikt zijn om als Valentijnscadeau te gebruiken en het fotokussen is er één van. Laat een leuke foto van uzelf op een kussen afdrukken en u hebt het ideale cadeau.

Er laten zich wel grote prijsverschillen optekenen voor de kussens, afhankelijk van de gekozen fotoservice. Er kunnen verschillen zijn in kwaliteit: er zijn synthetische fotokussens en er zijn katoenen. Het is dus goed om eens op de verschillende sites rond te neuzen vooraleer u tot een bestelling van een fotokussen overgaat.

Op de site van de door u gekozen fotoservice zult u ook bijkomende informatie vinden over de grootte van het fotokussen en de bedrukbare oppervlakte, want de foto beperkt zich meestal maar tot een bepaald percentage van de totale grootte van het kussen.
Op sommige sites wordt ook informatie gegeven over de manier waarop de hoes van het kussen moet gewassen en gestreken worden.

Fotokussen of enkel de kussensloop?

De meeste fotoservices hebben het niet over een fotokussen, maar over een kussensloop. U bestelt m.a.w. enkel de hoes waarvoor u later zelf nog een vulling moet kopen.
Bent u echter op zoek naar een compleet afgewerkt fotocadeau voor Valentijn, dan kunnen we u Smartphoto aanbevelen. Naast de hoes voor het fotokussen wordt ook een kussen zelf meegeleverd. Uw Valentijnscadeau is dus compleet afgewerkt, u kunt het zo afgeven. Ook Elka Color levert het geheel van kussen en kussensloop, maar daar ligt de prijs toch een stuk hoger.

De kussens zijn over het algemeen wit waardoor u mogelijkheden hebt m.b.t. het bewerken (uitknippen) van een foto. De uitsnede nadien gewoon plakken op een witte achtergrond en het fotokussen ziet er nog iets beter uit dan wanneer u een gewone rechthoekige foto op het kussen had geplaatst. Laat het feest van Valentijn beginnen!