U bent hier: home fotocadeaus

Fotocadeaus: voorwerpen met een persoonlijke foto erop gedrukt

Maak van een muismat, T-shirt, kussensloop, mok of fotopuzzel een mooi fotocadeau

Er zijn vaak van die gelegenheden waarbij het moeilijk is om een geschikt cadeau te vinden. Waarom niet met iets origineels aantreden? Neem een voorwerp voor dagelijks gebruik en personaliseer het door er een eigen gemaakte digitale foto aan toe te voegen.

Via een eenvoudige bestelmodule kunt u in een paar stappen een doodgewoon gebruiksvoorwerp voorzien van een persoonlijke digitale foto. Er zijn tal van mogelijkheden: een foto op een muismat, op een T-shirt, kussensloop of drinkbeker. Voor fervente puzzelaars is het zelfs mogelijk om een fotopuzzel te laten afdrukken van een zelfgemaakte digitale foto. Het zijn maar een paar voorbeelden uit een lange reeks. Wie een beetje rondneust, vindt al vlug een pak meer voorbeelden van originele fotocadeaus.

Hieronder vindt u alvast een opsomming van enkele mogelijkheden. Voor een paar fotocadeaus is er meer gedetailleerde informatie beschikbaar. Volg de link om er meer over te weten te komen.

Muismat

Muismat
In een paar stappen een persoonlijke foto op een comfortabele muismat

Fotomok

Mok
Iedere morgen aan de ontbijttafel met uw persoonlijke keramische fotomok

T-shirt

T-shirt
Een fotocadeau uit textiel: plaats uw favoriete foto op een modieus T-shirt

Fotokussen

Fotokussen
Een mooie foto van uw geliefde op een kussen afgedrukt

Fotopuzzel

Fotopuzzel
Origineel fotocadeau: maak een puzzel van een eigen foto

Overzicht van kortingen op fotocadeaus

Voornamelijk rond de eindejaarsperiode worden fotocadeaus vaak met korting aangeboden, maar wie de markt een beetje in de gaten houdt kan zich ook in de loop van het jaar voordeel doen. Een overzicht van kortingen hieronder: