U bent hier: home fotoboeken albelli

Fotoboeken van Albelli: gemakkelijk zelf maken

Professioneel gedrukt fotoboek - online besteld - geleverd aan huis

Tegenwoordig kunt u bij elke fotoservice terecht voor het maken van een fotoboek, maar bij Albelli proberen ze boven de middelmaat uit te komen door hun service en kwaliteit. Hieronder een overzicht...

Een fotoboek van Albelli in 3 stappen.

Albelli is al een tijdje actief op de Nederlandse markt, maar wil nu ook naar België uitbreiden. Ook hier wil men het verschil maken met de concurrentie door het aanbieden van fotoboeken van hoge kwaliteit en door het bieden van een service die voldoet aan de verwachtingen van de klanten.

Een fotoboek wordt bij Albelli gemakkelijk gemaakt in 3 stappen:

  1. Fotoboek software downloaden via de site van Albelli
  2. Uw fotoboek samenstellen met uw digitale foto's
  3. Uw bestelling online doorsturen

Nadien wordt uw bestelling geleverd per post. U hoeft m.a.w. zelf uw huis niet uit om een fotoboek te maken.

Fotoboek software of online bestellen?

Albelli fotoboeken

Voor Windows gebruikers is er een software toepassing waarmee u niet alleen fotoboeken, maar ook kalenders, agenda's en wenskaarten kunt maken. Dit programma laat zich gemakkelijk installeren en blinkt uit door zijn gebruiksgemak, ook voor niet ervaren gebruikers. Het valt op dat dit programma zeer licht loopt en uw systeem niet zwaar belast.

Tijdens het maken van uw fotoboek of ander fotoproduct geeft het programma zelf de nodige tips om uw fotoproduct tot een goed einde te brengen. Voor ervaren gebruikers die deze tips niet meer nodig hebben is het mogelijk om ze uit te schakelen.
U hoeft echt geen ervaring te hebben om met dit programma een fotoboek te maken want alles wijst zichzelf uit: kies een ontwerp en selecteer uw digitale foto's en u hebt alles binnen uw bereik om een mooi fotoboek samen te stellen. Als u weinig tijd hebt of u bent niet in zo'n creatieve bui, dan is het ook mogelijk om het programma automatisch uw fotoboek te laten opvullen met de door u geselecteerde foto's.

Als u gebruik maakt van een ander besturingssysteem dan Windows of u bent niet zo bekend met het installeren van software, dan kunt u ook online via uw browser een fotoboek maken bij Albelli.
Deze methode beperkt zich enkel tot het maken van fotoboeken en kan niet gebruikt worden voor het maken van kalenders, agenda's of wenskaarten.

Fotoboek service en kwaliteit: geen loze begrippen.

Zoals gezegd maakt men bij Albelli een topprioriteit van service en kwaliteit en dit zijn geen loze woorden. Zowel de software voor het maken van een fotoboek als de fotoboeken zelf zijn van uitmuntende kwaliteit en dat is zo'n beetje het handelsmerk geworden van Albelli.

Indien u toch nood hebt aan hulp en informatie, dan is er een brede waaier aan documentatie beschikbaar. Wie eens een kijkje neemt op de helpdesk pagina van Albelli zal zien dat er contact mogelijkheden zijn per e-mail, telefoon en directe chat.

Wie thuis is in het wereldje van de sociale media kan ook via Facebook en Twitter aan de nodige informatie komen, maar ook via een blog en handleidingen op Youtube kunt u de nodige kennis opdoen.

Als u op zoek bent naar gebruiksgemak, eenvoud, kwaliteit en service, dan zit u goed bij Albelli. Alles wijst zichzelf uit en mocht er toch nog iets verkeerd gaan dan bent u zó in contact met iemand van Albelli.
Vaak zal het niet zover komen want door de vele tips en tutorials (ook via Youtube) beschikt u in 3 tellen over alle elementen die nodig zijn voor het aanmaken van een fotoboek via Albelli. U loopt geen risico om het zelf eens te proberen want vanaf 6,95 € hebt u al een klein vierkant fotoboekje van 10 x 10 cm, ideaal voor Instagram foto's.