Photobucket - 2 GB gratis opslag voor foto en video

Softwaretoepassingen die online draaien in de cloud

Photobucket - 2 GB gratis opslag voor foto en video

Berichtdoor webmaster » vr 15 nov 2013, 22:40

Het komt soms voor dat je een foto of video wilt uploaden naar een forum, maar dat dit verhinderd wordt door beperkingen, opgelegd door de beheerder van het forum.
Veel forumbeheerders laten niet toe om grote foto's te posten omdat hun gereserveerde ruimte op een server dan vlugger vol komt waardoor ze moeten bijbetalen voor meer serverruimte.
Op dat moment wordt een cloudservice zoals Photobucket interessant. Je kunt er nl. foto's bewaren die je nadien toch in een forumpost kunt gebruiken. Er zijn verschillende plannen mogelijk, maar meestal kom je al toe met de gratis service:

  • 2 GB gratis opslag (met advertenties)
  • 20 GB opslag voor 2,99 $/maand
  • 50 GB opslag voor 4,99 $/maand
Zoals gezegd registreren we ons op de gratis versie die ons 2 GB vrije ruimte oplevert en laden een foto op vanaf onze PC (het is ook mogelijk om te uploaden vanaf een mobiel toestel of vanuit Facebook).

We klikken nadien op Share Photos, selecteren de gewenste foto en klikken op links. We selecteren nu de link onder Direct en kunnen de link nadien gewoon in dit forumbericht kopiƫren.
We selecteren de link in het forumbericht en klikken op de knop Afbeelding die zich aan de bovenkant van het venster bevindt waarin je een forumbericht kunt schrijven.

Het gevolg is dat de foto toch in het forum verschijnt. Het verschil zit hem in het feit dat de foto wordt ingeladen vanaf de Photobucket-server waardoor de beperkingen van de forumbeheerder a.h.w. worden omzeild.

Afbeelding
Avatar gebruiker
webmaster
Beheerder
 
Berichten: 43
Geregistreerd: vr 04 okt 2013, 09:12

Keer terug naar Online fotosoftware

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten

albelli_kerst_250px
cron