U bent hier: home communie kaarten

Nieuwe collectie kaarten voor communie of lentefeest

Communiekaarten en andere idee├źn voor uw communiefoto's

Communiekaarten

Naar jaarlijkse gewoonte presenteren we u opnieuw de communiekaarten uit het gamma van Smartphoto.
Naast de collectie communiekaarten zijn er nog tal van andere mogelijkheden om creatief met uw communiefoto's om te gaan: al eens gedacht aan een foto op canvas of een selectie van uw mooiste foto's in een album?
Nieuw dit jaar zijn de vouwkaarten die naast luxueuze communiekaarten ook als menukaarten te gebruiken zijn.

Communiekaarten - motieven, achtergronden en kleuren.

De gewone communiekaarten zijn het best gekend en zijn beschikbaar in 4 formaten: standaard, groot, vierkant en panorama. Ze kunnen vanzelfsprekend voor alle doeleinden gebruikt worden waaronder bijv. als uitnodiging, als bedanking of simpelweg om uit te wisselen met klasgenootjes.

Er zijn tal van motieven en kleuren beschikbaar. Een greep uit het aanbod ziet u via de voorbeelden hieronder. Een bezoekje aan de fotokaarten van Smartphoto toont aan hoe uw communiekaarten er zouden kunnen uitzien: staand of liggend, klein of groot.
Wie er met iets speciaals wil uitspringen kan kiezen voor communiekaarten op glinsterend papier.

Voorbeeld communiekaarten

Vouwkaarten voor communie - ook te gebruiken als menukaart!

Een weliswaar duurder, maar stijlvoller type communiekaart is de vouwkaart: 13,7 cm hoog en 40,5 cm breed.

Laat u niet afschrikken door dit grote formaat want precies door de kaart te vouwen is de communiekaart in opgeplooide vorm 13,7 cm hoog op 10,1 cm breed zoals u op de communiefoto hierboven kunt zien.

Dit type communiekaart leent zich uitermate voor meter, peter of de rest van de familie als aandenken aan deze mooie dag en zal mede door zijn speciale vorm niet zo gauw langs de kant worden gelegd.

De vormgeving maakt deze communiekaart ook geschikt om te gebruiken als menukaart. Zo slaat u meteen 2 vliegen in 1 klap: een paar foto's van de communicant in combinatie met een overzicht van het feestmaal.

Foto op canvas - uw mooiste communiefoto op linnen doek.

Op het communiefeest of in de kerk zullen ongetwijfeld veel digitale foto's worden genomen. Wie van de familie heeft nu nog geen digitaal fototoestel?

Verzamel nadien alle communiefoto's, wissel ze uit via het Internet of plaats ze in online fotoalbums.
Wellicht hebt u na het feest een groot aantal foto's en daar zal zeker wel een prachtexemplaar tussen zitten. Zo'n foto waarvan u denkt dat hij zeker niet zou misstaan op een vergroting.

Overweeg in dat geval eens het maken van een foto op canvas. Dergelijke foto's geven een toegevoegde waarde aan uw interieur. U ziet een voorbeeld hiernaast en u kunt er meer over lezen op deze pagina.