Overzicht van acties bij Webprint

[Webprint] -40% op kalenders en agenda’s + gratis merci-chocolade bij aankoop 2 stuks

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Wees vlug en geniet van een korting van 40% op kalenders en agenda’s. Als u er 2 of meer bestelt krijgt u er bovendien nog een gratis doos merci-chocolade bovenop (geldig zolang de voorraad strekt).

[Webprint] 50% korting op alle wanddecoratie van formaat 30×40 cm en 40×60 cm

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Een prachtig cadeau voor onder de kerstboom hoeft niet altijd duur te zijn. Met een mooie digitale foto, gecombineerd met een interessante actie zoals die van Webprint komt u al een eind vooruit.

Maak gebruik van bovenstaande promotiecode om 50% korting te krijgen op wanddecoratie van 30 x 40 cm en 40 x 60 cm. Onder de categorie wanddecoratie vallen de afdrukken op canvas, aluminium, forex, plexiglas en hout.

[Webprint] Fotoboek Magini 13 x 18 cm voor maar 2,95 €

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij Webprint kunt u momenteel gebruik maken van een opmerkelijke promotie. Fotoboekjes van het type Magini die 13 x 18 cm meten worden momenteel verkocht voor 2,95 € i.p.v. 9,95 €. Het gaat hier over de standaarduitvoering met 20 inbegrepen pagina’s.

Wie meer pagina’s wil kan het boekje uitbreiden tegen de prijs van 0,25 € per extra pagina. Ook in dat geval blijft u steeds van de korting van 7,00 € profiteren.

Het leuke nieuws is dat de promotie geldt voor alle Magini fotoboekjes die u bestelt met de hierboven vermelde promotiecode.
Bestelt u er bijvoorbeeld 10, dan krijgt u 70 € korting!

De verzendkosten bedragen 2,95 € voor het eerste boekje en 1,00 € voor elke bijkomend exemplaar binnen dezelfde bestelling.

Het grote voordeel van dit type fotoboekjes is dat er geen tijd verloren gaat aan opmaak en schikking. Op elke pagina komt 1 foto, geen gedoe met tekst, zo simpel als wat en handig om mee te nemen.

Webprint fotoboekje

[Webprint] 35 € korting op een canvas van 100 x 100 cm

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Voor vlugge beslissers valt bij Webprint heel wat te rapen want wie kiest voor een canvas van 1 x 1 m bespaart 35 €. De details van de actie vindt u hieronder:

 • geldig op een fotocanvas van 1 op 1 meter met een 2 cm of 4 cm dik frame
 • canvas van 1 op 1 meter met een 4 cm dik frame van 84,95 € nu voor 49,95 €
 • canvas van 1 op 1 meter met een 2 cm dik frame van 74,95 € nu voor 39,95 €
 • exclusief verzend- (9,95 €) en verwerkingskosten (0,99 €) per canvas
 • de korting wordt automatisch verrekend als je de actiecode invult tijdens het afronden van je bestelling

[Webprint] -30% op kerstkaarten (ook direct verstuurd naar postadres)

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Ook de Nederlandse fotoservice Webprint geeft korting op kerstkaarten. Een korting van 30% is mooi meegenomen, zeker als u weet dat de verzendkosten naar België bij deze Nederlandse webshop niet meer bedragen dan een gewone zending binnen Nederland. Er is een enorm aanbod en alles ziet er zeer netjes gepresenteerd uit: veel formaten, veel designs en een gemakkelijk te gebruiken interface.

Waarom we deze Nederlandse fotoservice een plaatsje geven op onze site? Omdat Webprint zich onderscheidt van andere fotoservices door het feit dat u kunt kiezen om:

 • een pakket wenskaarten gewoon naar u thuis te laten zenden
 • één of alle wenskaarten direct per post te laten bezorgen bij de geadresseerde(n)

Deze laatste vorm waarbij het verzenden naar de geadresseerde(n) helemaal wordt overgenomen door Webprint zelf zorgt ervoor dat u minder werk hebt met het schrijven van adressen, het frankeren, etc… Bovendien daalt de tijd tussen het ontwerpen van uw kerstkaart en het afleveren bij de bestemmeling omdat een stap wordt uitgespaard.

Kortom, we prijzen deze fotoservice sterk aan en moedigen u aan om het zelf eens uit te proberen.
Let wel, het lukte ons zonder problemen om een wenskaart naar een geadresseerde te laten sturen, maar we hadden problemen in Internet Explorer 9 om een set van 10 wenskaarten bij onszelf te laten bezorgen. Met Google Chrome lukte het ons echter wel…

Voor deze actie is geen speciale kortingscode nodig. Uw voordeel van 30% wordt automatisch berekend op het einde van de bestelling.

[Webprint] 50% korting op kalenders en agenda’s

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

U betaalt slechts de helft van de normale prijs voor de fotokalenders en fotoagenda’s van Webprint.

Bovendien geniet u bij deze Nederlandse fotoservice van democratische verzendkosten naar België die veelal lager liggen dan wanneer u bij een Belgische fotoservice zou bestellen!

[Webprint] 65% korting op alle sets wenskaarten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Een toch wel uitzonderlijke actie van Webprint die we u zeker niet willen onthouden. Het jaareinde reeds indachtig geeft Webprint 65% korting op alle sets wenskaarten.
Vanzelfsprekend kunnen deze kaarten voor elke gelegenheid besteld worden, want het thema kunt u helemaal zelf kiezen.

Er is een enorm aanbod aan ontwerpen beschikbaar en u hebt de keuze uit 2 soorten kaarten: dubbele wenskaarten met envelop of ansichtkaarten (postkaarten). De laatste soort is op de achterkant al voorzien van lijntjes voor het adres en een voorgedrukte plaats voor de postzegel. Natuurlijk is er ook ruimte voor een geschreven boodschap.

Beide soorten zijn beschikbaar in verschillende formaten en worden geleverd per set van 10 stuks.

Korting wenskaarten

[Webprint] 50% korting op foto agenda’s

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Op zoek naar een leuk cadeau voor Kerst of Nieuwjaar? Denk eens aan een foto agenda. Bij Webprint zijn foto agenda’s beschikbaar in 2 formaten (A5 of A6) met respektievelijk prijzen vanaf 18,95 € en 16,95 € (exclusief verzendkosten). De agenda’s zien er stevig uit en zijn voorzien van een ringband. Geen gedoe dus met bladen die loskomen.
Om u te laten kennis maken met dit product geeft Webprint 50% korting op een bestelling van agenda’s.

[Webprint] Inschrijving nieuwsbrief = kans op VIP citytrip

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Webprint is al langer bekend in Nederland en probeert nu ook in België voet aan de grond te krijgen met een uitgebreid gamma aan fotoproducten. Voor zowat alle bekende fotoproducten kunt u bij Webprint terecht. Wie een bestelling plaatst bij Webprint (hoe klein ook) én zich inschrijft voor de Webprint nieuwsbrief maakt kans op een VIP citytrip naar Genève met privé-jet!
We geven u hieronder alle details van de actie:

 • deze droomtrip is voor 2 personen
 • een privéchauffeur rijdt voor in een luxe auto
 • u stapt vanuit de auto direct in uw privévliegtuig
 • de piloot ontvangt u met een glas champagne
 • u stijgt op en vliegt naar Genève
 • u verblijft vijf nachten in een luxe hotel
 • u reist terug in uw privé vliegtuig
 • de auto met chauffeur brengt u thuis

Webprint citytrip