Overzicht van acties bij Spector

[Spector] 50% korting op 2de kalender

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bestel bij Spector een fotokalender voor 2015 en krijg een 2de voor de helft van de prijs. Uw korting komt dus neer op 25% van de totale bestelwaarde.

De 2 kalenders moeten wel van hetzelfde type zijn, maar u mag wel verschillende foto’s kiezen voor beide kalenders.

Bij Spector bestelt u online, maar haalt u de bestelling af bij één van de Spector-fotografen.
Op die manier spaart u uit op de verzendkosten. Een opstartkost is er wel, maar die bedraagt slechts 1,80 € per bestelling.

[Spector] 25% korting op fotoagenda’s

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Nog tot het einde van het jaar en een stuk in januari geeft Spector 25% korting op fotoagenda’s. Gedurende 2015 kunt u op die manier blijven genieten van mooie herinneringen uit 2014.

De fotoservice van Spector omvat identiek dezelfde producten als die van Smartphoto. De bestelling gebeurt online op dezelfde manier, maar uw producten worden niet aan huis geleverd. U dient ze zelf af te halen bij een fotograaf van uw keuze.

In ruil voor uw verplaatsing betaalt u wel een stukje minder verzendkosten die bij Spector opstarkost wordt genoemd. Concreet betaalt u bij Spector 1,80 € opstartkost i.p.v. 3,95 € standaard verzendkosten bij Smartphoto.

[Spector] 25% korting op het volledige assortiment fotokaarten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

De korting op de kaarten van Spector – die trouwens van dezelfde drukkerij komen als die van Smartphoto – wordt toegepast op alle wenskaarten die u vindt op de site.
De prijzen van de Spector-kaarten liggen vaak nog iets lager dan die van Smartphoto zelf en ook de korting ligt 5% hoger.
Er worden geen verzendkosten aangerekend omdat u de online bestelling nadien zelf af moet halen bij een Spector-fotograaf. Er wordt wel een opstartkost aangerekend die slechts 1,80 € bedraagt.

[Spector] 100 fotoprints voor 15 € + gratis fotokader

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bestel 100 standaard of classic fotoprints van 10 x 15 cm bij Spector voor slechts 15 € en krijg er gratis een fotokader bovenop. De fotokader met passe-partout meet 13 x 18 cm en is geschikt voor foto’s van 10 x 15 cm.

[Spector] 35% korting op alle fotokalenders

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bestel nu al uw fotokalender voor 2015 bij Spector en geniet van een korting van 35%.
Als u toch van plan bent om op het jaareinde één of meer kalenders te bestellen, dan kunt u het net zogoed nu doen en van de korting genieten.

U hebt toch de keuze om de startmaand zelf te kiezen zodat u nu al januari 2015 kunt instellen als begin.
Ook als u verscheidene kalenders tesamen bestelt wordt de korting toegepast op de hele bestelling.
Bijkomend voordeel bij Spector is dat u slechts een opstartkost betaalt van 1,80 €. Andere fotoservices rekenen vaak hoge verzendkosten aan die oplopen naarmate u meer bestelt.

Neem eens een kijkje via de link hierboven welke modellen en types fotokalenders er allemaal beschikbaar zijn. U vindt er vast wel bij die aan uw behoeften voldoen.

[Spector] Fotoboek Collection 100 : 2de aan halve prijs

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Hebt u veel digitale beelden, maar hebt u geen geduld om ze allemaal in een fotoboek te schikken? Geen probleem met het fotoboek Collection 100: u selecteert 100 fotobestanden en u stuurt ze door naar Spector.
Ze worden automatisch in een fotoboek van 50 pagina’s geplaatst (50 pagina’s recto verso bedrukt) en een miniatuurafbeelding van elke foto wordt op de kaft afgebeeld.

Geen nood trouwens indien u 100 foto’s toch wat veel vindt, er bestaat nl. ook een fotoboek Collection 52 met ruimte voor 52 foto’s (eveneens met miniatuurafbeeldingen van de foto’s op de kaft).

De actie geldt voor het fotoboek met 50 pagina’s voor 100 foto’s. Bestel er 2 en u krijgt 50% korting op het 2de (dus 25% op de hele bestelling).

[Spector] Fotogeschenken voor Moederdag -15%

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Ook Spector zet een hele reeks leuke fotogeschenken voor Moederdag in de aanbieding.
Met de bovenstaande code krijgt u 15% korting op het volledige assortiment. Online bestellen en afhalen bij de fotograaf van uw keuze.

[Spector] -20% op fotoboeken op echt fotopapier

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Foto’s in fotoboeken op echt fotopapier zien er levendig en haarscherp uit. Om dit in de verf te zetten geeft men bij Spector 20% korting. U krijgt bij dit type fotoboeken trouwens de keuze tussen glanzend of mat papier.
Online bestellen en nadien afhalen bij de Spector-fotograaf van uw keuze. Er worden geen verzendkosten aangerekend, enkel een opstartkost van 1,80 €.

[Spector] 100 foto’s voor maar 10 €

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bestel nu 100 standaard fotoprints van 10 x 15 cm bij Spector en betaal maar 10 € i.p.v. 17 € (excl. 1,80 € opstartkosten).
Bestel online en haal af bij een Spector-fotograaf in uw buurt.

[Spector] Fotogeschenken voor Valentijn: -15%

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Ook bij Spector zijn ze er zich bewust van dat het binnenkort Valentijn is. De fotogeschenken waarop perfect een foto past van een verliefd koppeltje lenen zich uitermate voor deze gelegenheid.

Maak nu gebruik van de actie om tijdelijk met 15% korting uw fotogeschenken te bestellen. De korting geldt op het volledige assortiment fotogeschenken, maar niet op de opstartkost (1,80 €).

Valentijn