Overzicht van acties bij Snapfish

[Snapfish] De hele collectie fotoboeken aan -25%

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Snapfish geeft 25% korting op de hele collectie fotoboeken. De korting geldt op de bestelwaarde van de fotoboeken, niet op de verzendkosten. Bij Snapfish vindt u met de bovenstaande code al fotoboeken vanaf 4,46 € (excl. verzendkosten). Nieuwe klanten krijgen bovendien 20 gratis foto’s bij hun eerste bestelling!

Voor wie Snapfish nog niet kent: Snapfish is de online fotoservice van HP met wereldwijd 100 miljoen gebruikers.

[Snapfish] 30% korting op alle kaarten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Wenskaarten kunt u voor alle gelegenheden gebruiken, maar er wordt toch vaak gewacht tot het einde van het jaar om ze te bestellen. Vanzelfsprekend, want dan versturen we er het meest.
Wist u echter dat u bij Snapfish ook wenskaarten voor de volgende gelegenheden kunt bestellen: verjaardag, moederdag, lente en Pasen, Valentijn, Kerstmis, nieuwjaar, huwelijk, baby, vaderdag, neutraal, trouwdag?
De kaarten zijn beschikbaar in 3 uitvoeringen en in verschillende formaten:

  • dubbele wenskaarten van 10 x 15 cm en 12 x 17 cm
  • enkelzijdige fotokaarten van 10 x 14 cm en 10 x 20 cm
  • fotowenskaarten op karton van 10 x 14 cm en 10 x 20 cm

U kunt nu uw voorraad inslaan en meteen profiteren van een korting van 30% op de waarde van uw bestelling kaarten. Door nu te bestellen vermijdt u trouwens langere levertijden die kunnen voorkomen op het moment dat er massale vraag is, bijv. op het jaareinde.

[Snapfish] 25% korting op fotoprints

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Niet iedereen wenst zijn foto’s te integreren in een echt fotoboek. Veel mensen verkiezen nog altijd gewone fotoprints boven fotoboeken. Als ook u tot die laatste categorie behoort, dan hebben we goed nieuws, want Snapfish geeft 25% korting op een bestelling van gewone fotoprints (alle formaten).

[Snapfish] 20% korting op fotoproducten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Met de bovenstaande promotiecode geeft Snapfish 20% korting op alle fotoproducten (met uitzondering van cadeaubonnen en prepaid fotopakketten). Een fotoproduct ontwerpen is eenvoudig: foto uploaden, product kiezen, promotiecode ingeven en klaar is Kees.

[Snapfish] Fotopakketten voor 100 of 200 foto’s

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Er zijn nieuwe fotopakketten van Snapfish voor 100 of 200 foto’s van 10 x 15 cm. De prijzen zijn all-in prijzen, m.a.w. geen extra kosten voor levering per post. Selecteer de gewenste foto’s en laad ze op naar de site van Snapfish. Gebruik de bovenstaande codes om de korting te verkrijgen.
Kijk ook eens op onze prijsvergelijker hoeveel u bij andere fotoservices voor 100 foto’s of 200 foto’s betaalt.

Aantal Normale prijs Pakketprijs Code
100 13,95 € 9,95 € 1FB513
200 23,95 € 15,95 € 2FB513

Fotoprints

[Snapfish] 25% korting op moederdagkaarten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Snapfish geeft 25% korting op moederdagkaarten. Natuurlijk kunt u van deze korting gebruik maken om ook wenskaarten met andere thema’s te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld maar aan communiekaarten, verjaardagskaarten of kerstkaarten.
Het mag misschien gek lijken, maar u kunt nu al wenskaarten ontwerpen voor gelegenheden die zich pas later zullen aandienen. Door nu te bestellen profiteert u van een korting die er later misschien niet zal zijn op een moment dat u de kaarten nodig hebt.

[Snapfish] Tot 30 % korting op een bestelling

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Snapfish geeft korting op de volledige inhoud van uw winkelwagentje, de korting is afhankelijk van de totale bestelwaarde (exclusief verzendkosten). Ziehier de voorwaarden:

  • Bestellingen vanaf 10 €: 10% korting
  • Bestellingen vanaf 20 €: 20% korting
  • Bestellingen vanaf 30 €: 30% korting

Snapfish korting

[Snapfish] 25% afslag voor afdrukken op canvas

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Canvas foto’s zijn luxueuze afdrukken op linnen doek. Het gaat hierbij om grote formaten vanaf 20 x 30 cm tot 60 x 80 cm. U kunt bovendien ook kiezen voor inkadering waarbij u de keuze hebt uit de kleuren zwart, zwart-zilver, zwart-goud, blauw, rood en wit.
Om u te overhalen tot een canvas foto geeft Snapfish tijdelijk 25% korting op dit product voor alle klanten (bestaande en nieuwe). De korting geldt echter niet op de lijsten van ingekaderde canvassen.

[Snapfish] 35% korting op alle fotoboeken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Als u nog aan het wachten was op een mooie kortingscode voor fotoboeken, dan is nu het juiste moment aangebroken. Bij Snapfish geven ze tijdelijk 35% korting op de bestelwaarde (exclusief verzendkosten) van uw fotoboekbestelling.

Bent u nog op zoek naar een geschikt cadeau voor Moederdag dan kan een fotoboek een oplossing bieden. U hebt keuze uit 10 verschillende formaten en evenredige prijzen gaande van 5,95 € voor het kleinste fotoboekje tot 114,95 € voor het meest luxueuze fotoboek.

Fotoboeken Snapfish

[Snapfish] 40% korting op fotomokken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Snapfish geeft tijdelijk 40% korting op de bestelwaarde van fotomokken. Door die korting hebt u nu al een fotomok vanaf 6 €.

Fotomokken zijn leuke cadeaus voor Moederdag. U mag er zeker van zijn dat ze niet ergens achteraan in een kast verdwijnen want ze kunnen dagelijks gebruikt worden aan de ontbijttafel. Er is een groot assortiment beschikbaar gaande van gewone fotomokken tot speciale uitvoeringen zoals magische mokken.

Als één foto niet volstaat kunt u altijd opteren voor de collagemokken. Op dit type mokken is het mogelijk om verscheidene foto’s te plaatsen zodat u een waaier van beelden te zien krijgt bij het ontbijt.

Fotomokken Snapfish