Overzicht van acties bij Prentu

[Prentu] 40% korting op een foto op plexiglas

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Maak één van je mooiste foto’s glansrijk en bijzonder met de uitstraling van plexiglas en laat je foto daardoor tot leven komen. Het licht speelt met je foto waardoor hij elke keer bijzonder blijft om naar te kijken. Voor een exclusieve uitstraling kies je best voor plexiglas. Een foto op plexiglas is beschikbaar in 50 verschillende formaten en wordt uitgevoerd in standaard of luxe.

Normaal kost een foto op plexiglas minstens 34,95 €, maar door de hierboven vermelde kortingscode betaalt u maar 20,97 € exclusief verzendkosten. Misschien een ideetje voor onder de kerstboom?

[Prentu] 30% korting op alle fotoafdrukken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Gedurende de hele maand oktober betaalt u bij Prentu 30% minder op alle fotoafdrukken. De actie is geldig op alle formaten foto’s: vierkante foto’s, foto’s op digitaal formaat (verhouding 3:4), foto’s op traditioneel formaat (verhouding 2:3) en panoramafoto’s met een verhouding van 16:9.

Fotoafdrukken

[Prentu] 35% korting op wanddecoratie

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Een mooie korting van 35% op alle soorten wanddecoratie van Prentu.

Wie denkt dat wanddecoratie enkel betrekking heeft op canvas en fotoposters loopt achter op de realiteit, want tegenwoordig kunt u bij online fotoservices uw eigen digitale fotobestanden gebruiken om er afdrukken op aluminium, hout, plexiglas, forex of fotobehang van te maken.

Gewone posters, fotocollages of afdrukken op canvas blijven natuurlijk ook nog altijd mogelijk en maken ook deel uit van deze actie.

[Prentu] 60% korting op communiekaarten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij de online fotoservice Prentu winden ze er geen doekjes om. Op alle communiekaarten krijgt u niet minder dan 60% korting!

De communiekaarten zijn opgedeeld in 3 categorieën: uitnodigingen, felicitaties en eigen ontwerpen.
Daarnaast dient u ook nog de keuze te maken tussen dubbele wenskaarten met envelop of ansichtkaarten (enkelzijdig bedrukt). In beide categorieën zijn verschillende formaten beschikbaar.

Kies tenslotte nog de manier van verzenden (rechtstreeks naar de bestemmeling of eerst naar u thuis) en klaar bent u. Vergeet natuurlijk niet om de kortingscode op het einde van het bestelproces in te geven zodat uw korting van 60% wordt verrekend.

Prentu communiekaarten

[Prentu] 3 formaten canvas voor slechts 25 €

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Een zeer interessante promotie voor wie op zoek is naar een afdruk van een foto op canvas want nu kunt u bij Prentu 3 grote formaten bestellen voor een klein prijsje. De details vindt u in de tabel:

Formaat Normale prijs Promoprijs Uw voordeel
30 x 40 cm 29,95 € 25,00 € 4,95 €
40 x 60 cm 44,95 € 25,00 € 19,95 €
60 x 80 cm 68,95 € 25,00 € 43,95 €

[Prentu] 25% korting op fotokalenders en agenda’s

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Ook voor fotokalenders en agenda’s kunt u bij Prentu terecht. Maak een selectie van uw mooiste foto’s om er een kalender of agenda mee op te vullen.

Denk niet dat een kalender een typisch product is dat u pas op het einde van het jaar moet bestellen, want u kunt bij de meeste producenten zelf de startmaand bepalen.

Stel bijvoorbeeld de startmaand in op januari 2016. Zo maakt u nu gebruik van de promotie, u legt de kalender enkele maanden aan de kant en schenkt hem pas later aan iemand cadeau. Alweer enkele Euro’s uitgespaard!

[Prentu] 25% korting op alle fotoafdrukken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Het assortiment fotoafdrukken is niet zo heel erg uitgebreid bij Prentu, maar als u kiest voor de hieronder omschreven populaire formaten krijgt u wel een korting van 25% op de bestelwaarde.

  • formaat 10 x 10/13/15/18 cm
  • formaat 13 x 13/17/18/23 cm
  • formaat 20 x 20/27/30/36 cm

Het eerste getal slaat op de lengte van de kortste zijde. Een foto op formaat 10 is dus beschikbaar in de formaten 10 x 10 cm, 10 x 13 cm, 10 x 15 cm en 10 x 18 cm.
Het formaat waarop uw aangeleverde foto’s zullen worden afgedrukt wordt bepaald door de verhouding van het aangeleverde digitale fotobestand.

Fotoprints van Prentu

[Prentu] 20% korting op alle formaten fotoboeken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Er is een ruim assortiment fotoalbums en fotoboeken beschikbaar bij Prentu. Er zijn liggende, staande en vierkante albums en dit in verschillende groottes.
Bovendien kunt u kiezen voor hoogglans afwerking waardoor de albums er nog professioneler uitzien.

Op alle modellen krijgt u met bovenstaande code een korting van 20% waardoor het extra voordelig wordt om deze bijzondere fotoservice eens uit te testen.

[Prentu] 30% korting op alle fotogeschenken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Wie nog niet gehoord heeft van Prentu, moet beslist eens een kijkje nemen op hun site, zeker nu de fotogeschenken in promotie staan. U krijgt een korting van 30%.

De korting geldt o.a. op de volgende geschenken waarop u uw eigen foto kunt plaatsen: placemats, bierviltjes, fotopuzzels, stickers, fotomokken, persoonlijke voorleesboeken, bladwijzers, feestslingers, telefoonhoesjes, draagtassen, muismatten, onderzetters, klokken, tegels en magneten.

[Prentu] 50% korting op de XL-fotoboeken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Prentu is een nieuwe naam op de Belgische markt van online fotoservices, maar wie een beetje beter kijkt merkt op dat deze site de Belgische versie is van het Nederlandse Webprint.
U bent dus zeker van kwaliteit, want Webprint biedt al geruime tijd kwalitatieve producten aan die tegen een voordelige prijs aan huis worden besteld.

Momenteel krijgt u zo maar eventjes 50% korting op alle XL-fotoboeken. We sommen alles hieronder eens op:

  • Fotoboek vierkant XL 30×30 cm voor 19,48 € i.p.v. 38,95 €
  • Fotoboek staand XL 20×30 cm voor 9,98 € i.p.v. 19,95 €
  • Fotoboek liggend XL 30×20 cm voor 11,98 € i.p.v. 23,95 €

De opgegeven prijzen zijn telkens voor een fotoboek van 24 pagina’s, maar u kunt er natuurlijk altijd pagina’s aan toevoegen want de korting geldt ook op alle extra’s.

De verzendkosten bedragen 3,95 € voor het 1ste exemplaar en 1,00 € extra voor elk bijkomend exemplaar.