Overzicht van acties bij Pixum

[Pixum] 10 € korting op canvas foto’s

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij Pixum kunt u kiezen uit een zeer groot aantal formaten canvas foto’s met afmetingen tot 120 x 160 cm. Nieuwe klanten die voor Pixum kiezen om een canvas foto te laten afdrukken krijgen met de bovenstaande promotiecode 10 € korting op hun bestelling.

U moet er bij een canvas foto wel op letten dat u geen tekst of belangrijke details aan de rand van de foto plaatst want een canvas foto wordt opgespannen op een houten raam. Langs elke zijde wordt 3 cm van de foto over de rand geplooid.

Canvas foto

[Pixum] 3 € korting op fotocadeaus

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Een persoonlijke digitale foto op een fotocadeau, een leuk idee voor een origineel geschenk. Tegenwoordig kunt u op zowat alles een persoonlijke digitale foto laten afdrukken.
Nieuwe en bestaande klanten krijgen 3 € korting op een bestelling van 1 of meer fotocadeaus op voorwaarde dat de waarde van de bestelling (excl. verzendkosten en servicekosten) minstens 10 € bedraagt.

[Pixum] 10 € korting op een fotoboek

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Nieuwe en bestaande klanten van Pixum kunnen momenteel genieten van een korting van 10 € op een bestelling van één of meer fotoboeken. De tegoedboncode is geldig voor alle fotoboeken met uitzondering van de fotoboeken met schriftomslag.

Om een Pixum-fotoboek te maken moet u eerst een software toepassing downloaden en installeren. Deze toepassing is beschikbaar in 3 versies: voor Windows, Mac en Linux. Een bijkomend voordeel is dat u na installatie van de toepassing ook offline uw fotoboek kunt samenstellen. U hoeft dus niet permanent met het Internet verbonden te zijn. Wie dat toch wil kan gebruik maken van de online editor. Daarnaast zijn er ook nog apps beschikbaar voor iPhone en Android.

Pixum fotoboek

Met de tegoedboncode betaalt u niets voor een klein liggend fotoboek (26 pagina’s) met softcover (normaal kost dit 7,95 €), maar er zijn ook grotere formaten en luxueuze uitvoeringen waarvoor de korting van 10 € eveneens geldig is. De verzendkosten bedragen 4,99 €.

[Pixum] 50 foto’s van 10 x 15 cm gratis

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Pixum geeft 50 gratis fotoprints van 10 x 15 cm weg. Deze actie is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten die één keer gebruik kunnen maken van de bovenstaande promotiecode. U betaalt enkel de kosten voor verzending (3,99 €). De waarde van de foto’s krijgt u volledig cadeau!

Als u geen voorstander bent van online betaling per kredietkaart of PayPal, dan kunt u bij Pixum ook gebruik maken van een doodgewone overschrijving!

[Pixum] 30% korting op alles (geen minimum aankoopbedrag)

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij Pixum krijgt u tijdelijk 30% korting op alle fotoproducten. De actie is van korte duur en geldt enkel met bovenstaande promotiecode.
Voor deze korting geldt geen minimum aankoopbedrag!
De promotiecode is eenmalig te gebruiken voor alle bestellingen die niet hoger zijn dan 750 €.

[Pixum] 30% korting op extra fotoboek pagina’s

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Elk Pixum Fotoboek heeft standaard 26 pagina’s. Wil je meer foto’s kwijt? Dan kun je pagina’s toevoegen! Profiteer nu met de korting van 30% op extra fotoboekpagina’s.
De kortingscode is onbeperkt bruikbaar.

[Pixum] Gratis levering van alle fotoproducten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Maak gebruik van de hierboven vermelde kortingscode om al uw fotoproducten die u bestelt bij Pixum gratis aan huis besteld te krijgen.
Om van deze actie te kunnen genieten moet de bestelwaarde minstens 11 € bedragen.

[Pixum] Eindejaarskorting tot 25 € op alle fotoproducten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij Pixum geven ze gewoontegetrouw een eindejaarskorting die afhankelijk is van de totale waarde van uw bestelling (exclusief verzendkosten).
Hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting zal zijn.

Maak gebruik van de hieronder vermelde kortingscodes om aan supervoordelige tarieven uw eindejaarscadeaus te bestellen.

Bestelwaarde Korting Code
tot 50 € 2 € KA6Z2RJYJYW88AM
vanaf 50 € 5 € DU59ATEZFT3PS29
vanaf 100 € 15 € 5T765V9XZAYTFTU
vanaf 150 € 25 € 5A4HBCHZ9XNF7AA

Kerstkorting Pixum

[Pixum] 20% korting op fotoboeken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Maak één of meer fotoboeken online of via de Pixum Fotowereld Software en Pixum schenkt u 20% korting. De korting geldt niet op de verzendkosten die 4,99 € bedragen. Met de Pixum online of Fotowereld Software kunt u uw creativiteit laten gelden, want u hebt de keuze uit 7 formaten fotoboeken, 7 soorten kaften en 5 soorten papier. Ter illustratie geven we u hieronder eens de prijzen voor een staand fotoboek op A4-formaat met standaard 26 pagina’s. Het fotoboek is uitbreidbaar voor 4 € per 8 extra pagina’s tot maximum 130 pagina’s.

Kaft Normale prijs Promo prijs
Schrift 15,99 € 12,79 €
Softcover 20,99 € 16,79 €
Linnen 25,99 € 20,79 €
Hardcover 26,99 € 21,59 €

[Pixum] 25% korting op een adventskalender

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Een origineel idee van Pixum: een adventskalender met een mooie foto in groot formaat op de voorkant van een doos. Voor elke dag van de adventsperiode is er een deurtje beschikbaar waarachter (naargelang het type adventskalender) en mooie foto of een stukje chocolade verborgen zit.