Overzicht van acties bij Pixdigi

[Pixdigi] 50% korting op fotokalenders

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Fotokalenders worden het vaakst besteld tijdens het jaareinde. Logisch, maar vaak komt het voordeliger uit om in de loop van het jaar een fotokalender te bestellen en zo te profiteren van de kortingen die worden gegeven.

Het maakt niet uit wanneer u een fotokalender bestelt, want u kunt toch zelf de startmaand van uw kalender kiezen. Starten met januari 2012 is dus geen enkel probleem en de 50% korting hebt u nu al op zak!

[Pixdigi] 100 fotoprints 10 x 15 cm voor 6 €

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij Pixdigi kunt u 100 fotoprints van 10 x 15 cm op standaard fotopapier bestellen voor 6 €. Dit is het tarief zonder verzendkosten, want voor levering aan huis wordt zo maar eventjes 5,49 € aangerekend. U betaalt in totaal dus 11,49 €.

U kunt meteen vergelijken met de prijzen van andere fotoservices door via deze link door te klikken naar onze tabel met prijsvergelijkingen.
De foto’s van Pixdigi komen net als deze van Delhaize, Kruidvat en Aldi uit de stal van CeWe Color. Het is dan ook niet vreemd dat de tarieven van Pixdigi zich in dezelfde prijsklasse situeren.

[Pixdigi] 100 foto’s op standaard papier voor 2 € all-in

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij Pixdigi loopt momenteel een stuntactie waarbij u voor slechts 2 € een pakket van 100 standaard fotoprints van 10 x 15 cm kunt bestellen. De verzendkosten zitten reeds verrekend in dit bedrag. De actie geldt niet voor premium afdrukken.
Ter vergelijking: normaal betaalt u bij Pixdigi voor 100 foto’s in standaard kwaliteit 11,49 € inclusief verzending.

[Pixdigi] 20% korting op fotoprints en alle andere fotoproducten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Pixdigi is een online fotoservice die fotoproducten van producent CeWe Color levert aan huis per post. U vindt er alle fotoproducten zoals fotoprints, posters, foto’s op canvas, foto’s op originele cadeautjes, fotokalenders, wenskaarten en niet te vergeten de fotoboeken.

Momenteel kunt u genieten van een niet te versmaden korting van 20% op alle producten van uw winkelwagentje. Maak grebruik van de code om van uw korting te kunnen genieten.

[Pixdigi] 10% korting op CeWe fotoboeken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Pixdigi is nieuwe naam op de Belgische markt en maakt net als o.a. Aldi, Kruidvat en Delhaize gebruik van de diensten van CeWe Color.
Om u kennis te laten maken met de fotoboeken krijgt u momenteel een korting van 10% op de waarde van uw fotoboekbestelling. De levering gebeurt per post voor 3,75 €.