Overzicht van acties bij Kodak Gallery

[Kodak Gallery] 20% korting op alle fotoboeken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij Kodak Gallery kunt u kiezen uit een groot assortiment fotoboeken. Tijdelijk krijgt u 20% korting op alle modellen, van klein tot groot. De korting geldt niet op verzendkosten en op cadeaubonnen.

Let er wel op dat u de code gebruikt op de Nederlandse site van Kodak. Selecteer Nederland tijdens de registratie, nadien geeft u een Belgisch leveringsadres op.

[Kodak Gallery] 50 gratis foto’s voor nieuwe klanten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Registreer u gratis bij Kodak Gallery en ontvang als welkomstcadeau 50 foto’s van 10 x 15 cm helemaal voor niks. De verzendkosten – die 4,99 € bedragen – worden wel nog aangerekend, maar als u slechts 49 van de 50 gratis foto’s opneemt valt u in een lagere verzendklasse waardoor u nog maar 3,99 € betaalt voor het pakketje van 49 foto’s.

De enige voorwaarde is dat u bestelt binnen de 30 dagen na registratie, anders vervalt uw pakket van 50 gratis foto’s.

Als u zich registreert, kies dan voor Nederland, zoniet krijgt u de Engelstalige interface. Nadien kunt u een Belgisch leveringsadres opgeven.

[Kodak Gallery] 20% korting op fotoboeken en fotoprints

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Kodak Gallery geeft 20% korting op alle fotoboeken, standaard afdrukken, afdrukken van groot en poster formaat en collages. De aanbieding is niet van toepassing op verzendkosten en cadeaubonnen.

Om van dit aanbod te kunnen genieten moet u zich aanmelden op de Nederlandse site van Kodak Gallery want de couponcode is exclusief voor Nederland. Nadien kunt u zonder probleem een Belgisch leveringsadres opgeven.

[Kodak Gallery] 20% korting op fotoproducten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Met de bovenstaande couponcode krijgt u 20% korting op de waarde van uw bestelling van de volgende selectie fotoproducten: mokken en flessen, wanddecoratie, home decoratie, schrijfwaren, spellen, speelgoed en meer, kleding en accessoires, kristallen producten.
Voor een gedetailleerd overzicht van alle producten die in aanmerking komen verwijzen we u naar de bovenstaande actielink.

[Kodak Gallery] 25% korting op grote en extra grote fotoboeken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Maak één of meer grote (L) of extra grote (XL) fotoboeken bij Kodak Gallery en u krijgt 25% korting op de bestelwaarde (excl. verzendkosten).

Basisprijs vanaf 19,95 € voor softcover L fotoboeken en vanaf 49,95 € voor hardcover XL fotoboeken (de basisprijs is de normale prijs zonder de korting).
De verzendkosten zijn vrij hoog: 5,95 € voor het L fotoboek en 10,99 € voor het XL fotoboek.

[Kodak Gallery] 1 wandkalender kopen, de 2de is gratis

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij Kodak geven ze een wandkalender cadeau als u er eerst één bestelt. Concreet moet u 2 wandkalenders in uw winkelmandje leggen en nadien de hierboven vermelde couponcode ingeven. U zult zien dat 1 wandkalender in mindering wordt gebracht.

De waarde van de gratis kalender bedraagt 14,95 €. De verzendkosten zijn 5,95 € voor de eerste fotokalender en 2,95 € voor elke bijkomende kalender.

[Kodak Gallery] 20% op alle fotoproducten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bestel voor minstens 20 € aan fotoproducten bij Kodak Gallery en krijg met de hierboven vermelde couponcode een korting van 20% op de totale bestelwaarde, exclusief verzendkosten.

Selecteer tijdens de registratie van uw persoonlijke gegevens Nederland om toegang te krijgen tot de Nederlandstalige website van Kodak. Nadien kunt u een Belgisch leveringsadres opgeven.

[Kodak Gallery] 150 foto’s van 10 x 15 cm voor 16 €

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Een pakket van precies 150 foto’s van 10 x 15 cm kost tijdelijk 16 € i.p.v. 21 €. De verzendkosten zitten nog niet verrekend in dit bedrag.
Voor 150 foto’s bedragen de verzendkosten 6,99 € zodat de totale prijs op 22,99 € komt. Via onze prijsvergelijker vindt u beslist goedkopere alternatieven, maar we willen u deze actie toch niet onthouden.
Wie toch bij Kodak wil blijven moet slim zijn en maar 149 foto’s bestellen. Voor 149 foto’s vallen de verzendkosten in een lager prijssegment (4,99 €).
Als u zich registreert bij Kodak moet u wel voor Nederland kiezen want anders werkt de promotiecode niet. U kunt nadien probleemloos een Belgisch postadres opgeven.

[Kodak Gallery] Tot 30% korting op fotoproducten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Kodak Gallery geeft u een korting die afhankelijk is van de waarde van uw bestelling (verzendkosten niet inbegrepen). We hebben de details voor u in de tabel hieronder gezet.
Let wel op, want de codes gelden enkel voor de Nederlandstalige site van Kodak. Als u zich registreert kiest u voor Nederland, zoniet komt u op de Engelstalige interface van de site terecht waarvoor andere kortingscodes gelden. Na registratie kunt u eenvoudig een Belgisch leveringsadres opgeven.

Bestelwaarde Korting
30 € 20%
50 € 25%
100 € 30%

[Kodak Gallery] 3 voor de prijs van 2 (fotoboeken, kalenders, gifts)

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Kodak is nog steeds een merknaam die klinkt als een bel en ook bij hen kunt u terecht voor een serieuze korting tijdens de eindejaarsperiode. Als u er 3 fotokalenders, 3 fotoboeken of 3 fotocadeaus bestelt moet u er maar 2 betalen, de 3de krijgt u gratis.

Let er wel op dat u Nederland selecteert tijdens de registratie want anders komt u op de Engelstalige site terecht waarvoor andere codes gelden. Nadien geeft u gewoon een Belgisch leveringsadres op.