Overzicht van acties bij GoForPhoto

[GoForPhoto] 15% korting op deluxe fotoboeken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Momenteel loopt er bij GoForPhoto een actie voor fotoboeken. Alle deluxe fotoboeken gaan er over de virtuele toonbank met 15% korting. Nog enkele kenmerken van de deluxe fotoboeken:

  • geprint op mat of glanzend fotopapier
  • voorzien van een harde, volledig bedrukte omslag
  • vlakbinding waardoor het fotoboek 180° opent: ideaal voor uw panoramafoto’s
  • verkrijgbaar met min. 26 en max. 74 pagina’s

[GoForPhoto] Tot 10 € korting op een canvas van 20 x 30 cm

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij GoForPhoto krijgt u tot 10 € korting op een canvas foto van 20 x 30 cm. De korting hangt af van het spieraam dat u kiest om de canvas foto op te spannen.
Op canvassen met een spieraam van 2 cm dik krijgt u 5 € korting (nu 19,50 i.p.v. 24,50 €), op canvassen met een spieraam van 4 cm dik krijgt u 10 € korting (nu 19,50 € i.p.v. 29,50 €).

Let er wel op om de juiste kortingscode in te geven die overeenstemt met de gekozen spieraamdikte. De verzendkosten voor één canvas bedragen 4,99 € voor 1-2 stuks, 6,49 € voor 3-5 stuks en 12,99 € vanaf 6 stuks.

GoForPhoto Canvas

[GoForPhoto] 50 gratis foto’s van 10 x 15 cm

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Een kortstondige actie van GoForPhoto: 50 foto’s van 10 x 15 cm helemaal gratis in combinatie met de bovenstaande promotiecode. De foto’s kosten normaal 9 cent per stuk, u bespaart dus 4,50 €.

De verzendkosten bedragen 2,99 €, die dient u wel nog te betalen. Opmerkelijk is dat de promotiecode een onbeperkt aantal keer te gebruiken valt.

U kunt betalen met een kredietkaart of gewoon per overschrijving. De levering gebeurt aan huis per post.

[GoForPhoto] 25% korting op fotogeschenken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

GoForPhoto geeft 25% valentijnskorting op de volgende fotogeschenken: puzzels, muismatten, tweekleurige mokken, sleutelhangers en schorten.
De korting kan verscheidene keren worden gebruikt en geldt niet op de verzendkosten.

[GoForPhoto] 20% korting op alle fotoboeken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Per vakantie een leuk fotoboek. Zo beschikt u over een paar jaar over een mooie collectie. Jammer genoeg zijn fotoboeken duurder dan gewone fotoprints, maar met een korting van 20% kunt u toch een stuk van de gewone prijs afknabbelen.
In tegenstelling tot veel andere fotoservices is de hieronder vermelde promotiecode een onbeperkt aantal keer te gebruiken.

[GoForPhoto] -20% op posters en foto’s op canvas

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Zowel posters op gewoon fotopapier als posters op canvas of linnen doek zijn bij GoForPhoto beschikbaar in 4 formaten tussen 20 x 30 cm en 50 x 75 cm. Om u te laten kennis maken met deze grote formaten schenkt GoForPhoto u tijdens de junimaand 20% korting.
U moet dan wel gebruik maken van de onderstaande promotiecode die u onbeperkt kan gebruiken. De korting geldt niet op de verzendkosten die starten vanaf 2,99 € voor gewone posters en vanaf 4,99 € voor posters op canvas. Bij grotere aantallen (vanaf 3 exemplaren) gelden hogere verzendtarieven. We verwijzen u naar de site van GoForPhoto voor meer informatie daaromtrent.

[GoForPhoto] Goedkope fotopakketten van 100, 200 of 400 foto’s

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Hebt u nog veel digitale foto’s die u dringend eens moet laten afdrukken, dan kunt u misschien gebruik maken van één van de fotopakketten van GoForPhoto. Het gaat om pakketten van foto’s van 10 x 15 cm waarbij de verzendkosten reeds in de prijs zijn verrekend. We maken hieronder eens de vergelijking met de normale prijs die bij GoForPhoto wordt aangerekend.
Als u ook eens de vergelijking wil maken met andere fotoservices, dan verwijzen we u naar deze pagina.

Fotopakket Normale prijs Promo prijs Promotiecodes
100 13,99 € 9,99 € PHOTOGOPACK1
200 25,99 € 17,99 € PHOTOGOPACK2
400 45,99 € 29,99 € PHOTOGOPACK3