Overzicht van acties bij Fotoalbum.be

[Fotoalbum.be] 20% korting op fotoalbums

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

De feestdagen komen eraan, de dagen worden korter. Een ideale gelegenheid dus om op een lange winteravond een of meer fotoalbums te maken, zeker als die ook nog eens 20% in prijs verminderd zijn.
Ga dus aan de slag met de nieuwe online software en maak een prachtig fotoalbum.
De actie is alleen geldig met de online software.

[Fotoalbum.be] 30% korting op alle posters

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

De wereld kleurt oranje om ons heen, rood en verdwaald groen. Misschien is dit wel de mooiste tijd van het jaar. Leg die kleuren voor eeuwig vast en profiteer van 30% korting op alle posterformaten. Laat de kleuren schitteren op het formaat dat jij wilt en vier de herfst mee met Fotoalbum.be.
De korting wordt automatisch toegekend zonder bijkomende kortingscode.

[Fotoalbum.be] 25% korting op 25 formaten canvas

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Laat je favoriete foto afdrukken op het prachtige canvas, nu tijdelijk bij Fotoalbum.be met 25% korting. Maak eerst een keuze uit een staande, liggende of vierkante foto en kies vervolgens jouw perfecte formaat. Je hebt keuze uit maar liefst 25 formaten. De foto wordt opgespannen op een 2 cm dik houten raam en afgedrukt met hoogwaardige kleuren. Zeer gemakkelijk op te hangen.
De korting wordt automatisch verrekend, er is geen actiecode nodig.

[Fotoalbum.be] 30% korting op fotokalenders en kerstkaarten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Een korting van 30% op de fotokalenders en kerstkaarten van Fotoalbum.be is meteen een goede reden om Fotoalbum.be eens uit te testen.
Fotoalbum.be levert fotoproducten die worden geproduceerd in de fotolabo’s van Cewe, een van origine Duitse fotoservice die degelijke en kwalitatieve producten levert.

[Fotoalbum.be] Wenskaarten & fotokalenders: 20% korting

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Wenskaarten en fotokalenders, als u fotoproducten met een eigen foto erop nodig hebt tijdens het jaareinde, dan zijn het die 2 wel. Bij Fotoalbum.be krijgt u 20% korting op die producten.
Zo hebt u nu al een fotokalender vanaf 4,76 € en een pakket van 10 fotowenskaarten voor 3,92 €.
Nu bestellen zorgt ervoor dat u tijdens de laatste weken van het jaar geen onnodige stress meer hoeft te hebben voor het tijdig klaar krijgen van uw kerstwensen!

De verzendkosten voor levering per post bedragen 3,74 € voor kalenderbestellingen tot 30 €. Voor kalenderbestellingen vanaf 30 € en leveringen van wenskaarten betaalt u 6,20 € verzendkosten.

Wenskaarten Fotoalbum.be

[Fotoalbum.be] 25% korting op fotoalbums

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Fotoalbum.be wordt 5 jaar en dat wordt gevierd met een tijdelijke kortingscode voor 25% korting op de waarde van uw bestelling fotoalbums. Er zijn albums beschikbaar in alle mogelijke categorieën, van handig klein tot luxueus groot!

[Fotoalbum.be] 20% korting op wanddecoratie

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Fotoalbum.be is niet enkel gekend voor zijn fotoalbums, maar levert ook wanddecoratie dat zeker niet onopvallend zal blijven in uw interieur: acrylposters, galleryprints, foto’s op alu-dibond, foto’s op aluminium, foto’s op canvas, enz…

Momenteel loopt er een actie waarbij u 20% korting krijgt op wanddecoratie (niet geldig op posters en op posters XXL).

Wanddecoratie

[Fotoalbum.be] Gratis levering van uw fotoalbums

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

De albums die u kunt bestellen bij Fotoalbum.be worden momenteel gratis aan huis geleverd per post. Dit levert u een besparing op van minstens 4,45 € tot zelfs 6,20 € indien de bestelwaarde minstens 30 € bedraagt.
De fotoalbums die u kunt bestellen bij Fotoalbum.be worden geproduceerd door CeWe Color dat op het gebied van fotoproducten in het algemeen en fotoalbums in het bijzonder een ijzersterke reputatie geniet.

De fotoalbums kunt u offline samenstellen door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke bestelsoftware. Naast een versie voor Windows zijn er ook versies voor Mac en Linux beschikbaar.
Download en installeer de gepaste versie op uw systeem en u kunt op uw eigen tempo uw fotoalbum samenstellen, tussentijds opslaan en er later aan verder werken, ook als u niet verbonden bent met het Internet.

Door de actie hebt u nu al een fotoboekje voor 7,95 €. Het gaat weliswaar om een klein model, maar het geeft u wel de mogelijkheid om de bestelsoftware eens uit te testen. Bent u op zoek naar een groter of degelijker album, dan zult u zonder twijfel wel het gepaste fotoalbum vinden tussen één van de 9 modellen!

Fotoalbums

[Fotoalbum.be] Gratis webcursus fotoalbum maken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Fotoalbum.be organiseert een cursus om nog meer uit een fotoalbum te halen. Vraagt u zich wel eens af hoe u van uw foto’s mooie achtergronden in fotoalbums maakt? Of hoe u teksten en sjablonen toevoegt? Doe dan mee met de gratis web workshops Hoe maak ik een fotoalbum?.

De training wordt online verzorgd door ervaren trainers die u gewoon thuis vanachter uw pc of laptop volgen! Zij leren u in ongeveer 1 uur hoe u nog professionelere fotoalbums maakt, met praktijkvoorbeelden.
Wilt u ook GRATIS deelnemen? Schrijf u dan snel in want er is nu nog plaats. U kunt kiezen uit 3 verschillende sessies en bij voldoende animo volgen er snel meer! Probeer het eens uit en meld u aan door het gewenste tijdstip te kiezen via de link hierboven.

De cursus duurt ongeveer 1 uur en er zijn 3 tijdstippen beschikbaar per dag. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste tips en acties? Meld u dan aan voor de Fotoalbum.be nieuwsbrief of volg alles op Hyves, Facebook en Twitter!

[Fotoalbum.be] 10% korting op gewone fotoprints

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Door het grote aanbod aan kortingen voor fotoboeken zouden we haast vergeten dat er ook nog gewone fotoprints kunnen besteld worden. Gewone foto’s zijn nog altijd de goedkoopste manier om uw digitale kiekjes om te zetten in iets tastbaars. Bij Fotoalbum.be krijgt u momenteel 10% korting op de waarde van uw bestelling van gewone fotoprints. De verzendkosten bedragen 2,95 € ongeacht het bestelde aantal foto’s.