Overzicht van acties bij Delhaize

[Delhaize] Uw foto’s op de kalender van Delhaize + 500 € aankoopbons te winnen

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Fotografen aller landen, verenig u! Bij de fotoservice van Delhaize is men op zoek naar leuke en mooie foto’s om er hun fotokalender mee samen te stellen.
Voor de nieuwe kalender van 2014 is men op zoek naar 13 geslaagde foto’s (1 per maand + voorblad) met één van de volgende thema’s:

 • mijn lievelingsgerecht
 • genieten van eten
 • met vrienden aan tafel
 • gerechten van hier en ginder

Elke deelnemer kan per categorie maximum 10 foto’s inzenden en daardoor kans maken op een Delhaize aankoopbon van 250 € + 5 aankoopbons van 50 € voor de fotoservice van Delhaize.

13 deelnemers zullen in de prijzen vallen en bijgevolg genieten van de aankoopbonnen hierboven, maar sowieso ontvangt elke deelnemer een kortingscode voor 20% korting op het volledige gamma fotoboeken bij de fotoservice van Delhaize.

[Delhaize] 50 foto’s van 10 x 13 cm voor 4 €

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Standaard foto’s van 10 x 13 cm kosten bij Delhaize vanaf de eerste afdruk slechts 8 cent per stuk wat neerkomt op 4 € voor een pakketje foto’s van 50 stuks. De verzendkosten bedragen 2,19 € bij afhaling in een Delhaize naar keuze.

[Delhaize] 10% korting op meerluikige wanddecoratie

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Meerluikige wanddecoratie, wat moeten we ons daarbij voorstellen? Wel, omdat een foto vaak meer zegt dan duizend woorden zetten we een afbeelding van dit nieuw product onder dit artikel.
Dit product is beschikbaar voor canvas en XXL-posters en u hebt de keuze uit een groot aantal formaten.
Alles wat u moet doen is een mooie foto aanleveren en aangeven over hoeveel luiken van welk formaat u de foto wilt verdelen.

Op de foto hieronder ziet u voorbeelden van foto’s op 2, 3 en 4 luiken. Dit is echt een klasseproduct waarbij u onbeperkt kunt combineren want het aanbod aan materiaal en formaten is zeer uitgebreid.
Als u zelf geen fotowonder bent en niet over mooie foto’s beschikt kunt u kiezen uit een groot aanbod galerijfoto’s die gemaakt zijn door professionals. Dit product kan een echte meerwaarde geven aan uw interieur!

Meerluik

[Delhaize] 20% korting op posters op acrylglas

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bent u op zoek naar een speciaal product om uw foto’s in groot formaat op weer te geven, dan hebben we een suggestie voor u.
Druk uw mooiste foto(‘s) af als poster op acrylglas en creëer een speciaal 3D-effect waardoor uw foto met dieptezicht wordt weergegeven.

De foto wordt direct aangebracht op de achterkant van een briljante acrylplaat van 5 of 10 mm, inkaderen is dus overbodig.
Er zijn verschillende formaten mogelijk (ook vierkant en panoramaformaat) en mocht u echt niet over een mooie foto beschikken, dan kunt u ook uw keuze maken uit een grote galerij met prachtige foto’s die als alternatief worden aangeboden.

Profiteer nu van 20% korting bij Delhaize en smuk uw interieur op met dit prachtig fotoproduct.

[Delhaize] 50% korting op de 2de canvasfoto

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bestel 2 canvasfoto’s van hetzelfde formaat bij Delhaize en u krijgt de 2de aan de helft van de prijs, m.a.w. 25% op de twee.
Prijzen vanaf 29,95 € per stuk en leverbaar direct aan huis of in een Delhaize van uw keuze.

[Delhaize] 10% korting op fotoboeken op echt fotopapier

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bestel een fotoboek op echt fotopapier bij Delhaize en u krijgt 10% korting. De fotoboeken van Delhaize worden gemaakt door CeWe Color, een gevestigde waarde in het wereldje van de online fotoservices.
De afgewerkte fotoboeken kunnen worden geleverd per post voor 5,99 €, maar voor slechts 1,79 € kunt u ze gewoon afhalen in een Delhaize bij u in de buurt.

[Delhaize] CeWe fotoboek verkozen tot beste fotoboek

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Het CeWe fotoboek dat o.a. wordt verkocht via Delhaize werd door de consumentenbond in Nederland verkozen tot beste fotoboek. Om dit heuglijk feit te delen met de klanten geeft Delhaize tot 45 € korting op een bestelling van fotoboeken (korting afhankelijk van de bestelwaarde):

 • Bestellingen van fotoboeken van meer dan 50 € : 10 € korting
 • Bestellingen van fotoboeken van meer dan 100 € : 25 € korting
 • Bestellingen van fotoboeken van meer dan 150 € : 45 € korting

Gebruik de corresponderende actiecode om va de korting te kunnen genieten.

[Delhaize] Fotowedstrijd met 25000 € aan prijzen

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Tijdens de zomervakantie organiseert Delhaize opnieuw een fotowedstrijd waarmee tal van prijzen te winnen zijn. Aan de wedstrijd is geen aankoopverplichting gekoppeld, u kunt er alleen maar mee winnen. De wedstrijd zit als volgt in elkaar:

 • upload één of verscheidene foto’s naar één van de volgende vier categorieën: avontuur & sport, portretten, food of the world, natuur
 • iedere inzender ontvangt een kortingsbon van 5 € voor een fotoboek van CeWe Color naar keuze (met uitzondering van de boeken met formaten 14 x 13 cm en 19 x 15 cm)
 • elke week zal een professionele jury 20 foto’s nomineren, aan iedere nominatie is een GRATIS fotoboek A4 (26 pagina’s met harde kaft en op standaardpapier) van Cewe Color verbonden
 • aan het einde van de wedstrijdperiode zal de jury in ELKE categorie een eerste, tweede en derde plaats aanduiden, goed voor respectievelijk een fototoestel NIKON type V1 10-30mm (waarde 749 €), een ballonvaart voor 4 personen (waarde 600 €) en een midweek of weekend verblijf in een 4- of 6-persoonsbungalow in Nederland t.w.v. 350 €
 • uit alle genomineerde foto’s kan ook het publiek een winnaar kiezen, de inzender van de foto met de meeste stemmen wint een een verblijf LANDAL ter waarde van 1500 €

Fotowedstrijd Delhaize

[Delhaize] 20% korting op communiekaartjes

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bestel minimum 1 set van 10 communiekaartjes en u krijgt 20% korting op de normale prijs. I.p.v. 5,90 € per set van 10 communiekaartjes betaalt u maar 4,72 €. Bovendien ontvangt u per set ook 10 gratis enveloppen.

De communiekaartjes meten 10,2 x 19 cm en worden geleverd via het door u geselecteerd Delhaize warenhuis voor slechts 1,79 €. Optioneel kunt u ook kiezen voor levering aan huis per post wat u 5,99 € kost.

Er zijn ook nog andere formaten beschikbaar, al dan niet dubbelgevouwen en ook communiekaartjes op postkaart formaat waarop reeds lijntjes zijn voorgedrukt voor het adres en de postzegel. Voor alle details verwijzen we u naar de fotoservice van Delhaize.

Communiekaartjes Delhaize

[Delhaize] 3 € korting op een fotokalender (A4-wandkalender)

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Wie een A4-wandkalender voor 2012 wil bestellen kan dit doen via de fotoservice van Delhaize en een korting van 3 € op de bestelwaarde krijgen. Er zijn verschillende kleuren en designs beschikbaar. Voor andere kleuren hoeft u geen opleg te betalen, maar voor speciale designs wordt wel een toeslag aangerekend (2,99 € voor gewone designs en 5,99 € voor designs van tekenfilms of series). Een gewone A4-wandkalender hebt u nu al vanaf 12,99 € i.p.v. 15,99 €. De verzendkosten bedragen 1,79 € voor afhaling in een Delhaize supermarkt of 5,99 € bij levering aan huis.

U profiteert niet alleen van een korting, maar met een kalenderbestelling van minstens 15 € helpt u bovendien mee aan een betere wereld. Delhaize schenkt dan immers een bedrag van 2 € aan Unicef.