Overzicht van acties bij Albelli

[Albelli] 25% korting op communiekaarten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Nu de communieperiode aanbreekt komt ook Albelli met een interessante actie: 25% korting op vierkante, liggende of staande communiekaarten.
Volledig te personaliseren met een eigen foto en tekst en zoals we gewend zijn van Albelli steeds netjes afgewerkt.

De promotiecode kunt u onbeperkt gebruiken en geldt voor alle sets communiekaarten, maar niet voor de verzendkosten die slechts 3,95 € bedragen.

Communiekaarten Albelli

[Albelli] 20% korting op fotoafdrukken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij Albelli kun je sinds kort ook terecht voor gewone fotoprints. Ondanks het succes van fotoboeken kiezen veel mensen nog steeds voor losse afdrukken.
Mat of glanzend, met of zonder witte boorden, vierkant of rechthoekig, op gewoon formaat of als vergroting… er is keuze genoeg.

Wenst u toch een beetje af te wijken van de norm, dan kunt u ook kiezen voor retro-prints waardoor uw foto’s een vintage look krijgen, net alsof ze genomen zijn met een Polaroid-toestel.

De verzendkosten bedragen altijd 3,95 €, ongeacht het aantal foto’s dat u bestelt!

Fotoprints van Albelli

[Albelli] 15% korting op canvas en andere wanddecoratie

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bij Albelli hebben ze meer dan alleen maar fotoboeken. Ook afdrukken op canvas komen voor in de shop. De formaten variëren tussen 20 x 30 cm en 80 x 120 cm, maar ook vierkante formaten met een zijde van 20 cm tot 100 cm zijn mogelijk.

Naast afdrukken op canvas geldt de korting van 15% ook voor afdrukken op forex, aluminium, plexiglas of hout. Met het oog op de komende eindejaarsperiode zijn dit uiterst geschikte fotoproducten om uw mooiste foto op te vereeuwigen.

[Albelli] 15% korting op alle fotoboeken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

In tijdschriften en op TV zien we meer en meer publiciteit voor de fotoboeken van Albelli waardoor de naambekendheid en populariteit van deze fotoboek-service voortdurend in stijgende lijn gaat.

Bent u nog niet overtuigd van de kwaliteiten van Albelli, dan wordt het nu de hoogste tijd om er eens mee kennis te maken. Download de fotoboeksoftware en maak uw keuze uit de vele formaten en stijlen die er beschikbaar zijn.
Small, medium, large, extra large, liggend, staand of vierkant: in elke prijscategorie zijn er mogelijkheden.

Fotoboek Albelli

[Albelli] 40% korting op alle fotoafdrukken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Sinds deze week kunt u bij Albelli ook gewone fotoafdrukken bestellen. Er zijn 10 verschillende formaten beschikbaar en tijdelijk krijgt u 40% korting op alle foto’s.

Formaat Normale prijs Promo prijs -40%
10 x 10 cm 0,16 € 0,096 €
10 x 12 cm 0,16 € 0,096 €
10 x 13 cm 0,12 € 0,072 €
10 x 15 cm 0,12 € 0,072 €
13 x 13 cm 0,18 € 0,108 €
13 x 17 cm 0,18 € 0,108 €
13 x 18 cm 0,18 € 0,108 €
13 x 19 cm 0,18 € 0,108 €
15 x 20 cm 0,25 € 0,15 €
20 x 30 cm 3,45 € 2,07 €

De verzendkosten bedragen 3,95 €, ongeacht het aantal foto’s dat u bestelt.
Wie een beetje de prijzen bekijkt en vergelijkt hoeft hier geen verdere uitleg bij, want dit zijn echt wel scherpe tarieven.

Als u tijdens dezelfde bestelling ook nog andere fotoproducten mee bestelt, dan worden geen extra verzendkosten voor de fotoafdrukken aangerekend!

Witte boorden toevoegen of de keuze tussen mat of glanzend fotopapier zijn gratis opties waarvoor u bij sommige andere fotoservices extra dient te betalen. Niet bij Albelli dus.

Albelli fotoafdrukken

[Albelli] 35% korting op communiekaarten en kaartjes voor lentefeest

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Ook dit jaar zet Albelli flink in op communiekaarten en verfrissende kaartjes voor lentefeesten.

Wie nog op zoek is naar een betrouwbare leverancier doet beslist een goede zaak bij Albelli, want met een korting van 35% bestelt u er nu al een set van 10 stuks voor maar 6,50 € i.p.v. 9,95 €.

U hebt de keuze uit de volgende formaten:

  • liggende kaarten (landscape) van 15 x 10 cm of 18 x 12 cm
  • staande kaarten (portrait) van 10 x 15 cm of 12 x 18 cm
  • vierkante kaarten van 11,5 x 11,5 cm of 13,6 x 13,6 cm

De communiekaarten zijn beschikbaar op hoogglans of mat papier en zijn verzendklaar in 4 werkdagen. Ze worden geleverd inclusief witte enveloppen.

[Albelli] Tot 50% korting op kerstkaarten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Vroeg bestellen geeft grote kortingen, zo ook bij Albelli waar de kerstkaarten tot 50% goedkoper zijn dan normaal.
Afhankelijk van de hoeveelheid kerstkaarten dat u bestelt krijgt u een korting van 35% tot 50%.

Vergeet niet om één van onderstaande promotiecodes te gebruiken om uw korting te claimen. Kies de code die overeenstemt met het aantal kerstkaarten dat u bestelt.

De kerstkaarten van Albelli worden geleverd per pakket van 10 stuks en er worden ook witte enveloppen meegeleverd zodat u niet nog eens op zoek moet naar de gepaste omslagen.

Kerstkaarten

[Albelli] Superkorting op fotoboeken

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Albelli is een gevestigde waarde in de wereld van de online fotoservices. De fotoboeken van Albelli zijn al jaren bekend om hun goede kwaliteit.
Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn want met de hierboven opgegeven actiecodes kunt u sommige fotoboeken nu aankopen voor minder dan de helft van de gewone prijs.
Maak gebruik van de corresponderende code om van uw korting te kunnen genieten.

  • Formaat M van 11,95 € voor maar 5 €
  • Formaat L van 24,95 € voor maar 10 €
  • Formaat XL van 34,95 € voor maar 15 €

[Albelli] 25% korting op fotokalenders en wenskaarten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Wie een beetje creatief is met foto’s (en wie is dat tegenwoordig niet met een smartphone op zak) hoeft zich niet het hoofd te breken in de zoektocht naar het ideale eindejaarscadeau. Met 13 mooie foto’s (1 voor het voorblad en 12 voor elke maand) maak je bij Albelli al een mooie fotokalender.

In dezelfde bestelling kun je meteen al zelfgemaakte wenskaarten mee bestellen want de hierboven vermelde promotiecode geldt eveneens voor het assortiment wenskaarten.

Wie een beetje rondneust op onze pagina met kortingen van Albelli kan misschien nog betere promoties vinden, maar voor de op deze pagina vermelde actie geldt alvast dat er geen minimum aankoopbedrag vereist is. Je krijgt sowieso 25% vermindering, ook op kleine bestellingen.

[Albelli] Alle extra fotoboek pagina’s zijn gratis

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

De prijzen voor de fotoboeken die op de site van Albelli vermeld staan gelden telkens voor een fotoboek met een standaard aantal pagina’s. Dit aantal is vastgesteld op 24.
Het is natuurlijk niet vanzelfsprekend dat uw uiteindelijk fotoboek precies 24 pagina’s telt en daarom kunt u steeds uitbreiden met extra pagina’s waarvoor u moet betalen.

De actie die nu loopt geeft u de mogelijkheid om elk fotoboek op de site van Albelli uit te breiden tot maximaal 120 pagina’s zonder meerprijs (fotoboeken met een zachte kaft en losse fotobladen tot maximum 60 pagina’s). U kunt tot 95 € besparen door deze actie!