Overzicht van acties voor Fotowedstrijden

[Pixum] Fotowedstrijd Magic Moments

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Pixum richt een fotowedstrijd in met als thema Magic Moments. Aan u, fotoliefhebber, om dit thema in te vullen en foto’s in te sturen in de categorieën mensen en contact, natuur en landschap, avontuur, dieren, steden en architectuur.
Stuur tot 10 zelfgemaakte digitale foto’s met een maximale beeldgrootte van 1240 x 768 pixels in en maak kans op één van onderstaande prijzen:

 • 1ste prijs
  reis t.w.v. 1500 €
 • 2de prijs
  1000 € fotomateriaal
 • 3de prijs
  500 € fotomateriaal
 • 4de t.e.m. 25ste prijs
  Pixum waardebon van 100 €
 • 26ste t.e.m. 50ste prijs
  Pixum waardebon van 25 €

[Smartphoto] Win actiecodes voor leuke fotoproducten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

We houden de actiecodes van Smartphoto op regelmatige basis bij op deze pagina. Waarschijnlijk vindt u er wel een actiecode met betrekking tot het product dat uw wil bestellen.

Mocht er toch geen gepaste code bijstaan, dan kunt u altijd gebruik maken van de jackpot-actie van Smartphoto.
Door deel te nemen aan dit spel kunt u op een eenvoudige manier aan persoonlijke actiecodes geraken die u recht geven op korting bij het bestellen van één of meer fotoproducten.
Bovendien neemt u deel aan de trekking waarbij u een Vancansoleil vakantiecheque t.w.v. 350 € kunt winnen.

[Smartphoto] Fotowedstrijd Valentijn – Win een verwenweekend voor 2

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Door gebruik te maken van actiecodes tijdens het plaatsen van een bestelling krijgt u steeds een korting, maar nu kunt u bij Smartphoto ook iets winnen zonder dat u een bestelling moet doen.
Ter gelegenheid van Valentijn schrijft Smartphoto een wedstrijd uit waarmee u een Weekend for Lovers t.w.v. 139,95 € kunt winnen.
Het Weekend for Lovers is een romantisch arrangement voor twee personen in één van de voorgestelde logies (het arrangement bestaat uit één overnachting inclusief ontbijt + een romantische activiteit en/of product).

Het enige wat u moet doen is een leuke en/of originele foto rond het thema Valentijn maken en die doorsturen per e-mail naar Smartphoto of rechtstreeks plaatsen op hun Facebook-pagina.
Alle details kunt u vinden op de blog van Smartphoto via de actielink hierboven.

Fotowedstrijd Valentijn

[Delhaize] Uw foto’s op de kalender van Delhaize + 500 € aankoopbons te winnen

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Fotografen aller landen, verenig u! Bij de fotoservice van Delhaize is men op zoek naar leuke en mooie foto’s om er hun fotokalender mee samen te stellen.
Voor de nieuwe kalender van 2014 is men op zoek naar 13 geslaagde foto’s (1 per maand + voorblad) met één van de volgende thema’s:

 • mijn lievelingsgerecht
 • genieten van eten
 • met vrienden aan tafel
 • gerechten van hier en ginder

Elke deelnemer kan per categorie maximum 10 foto’s inzenden en daardoor kans maken op een Delhaize aankoopbon van 250 € + 5 aankoopbons van 50 € voor de fotoservice van Delhaize.

13 deelnemers zullen in de prijzen vallen en bijgevolg genieten van de aankoopbonnen hierboven, maar sowieso ontvangt elke deelnemer een kortingscode voor 20% korting op het volledige gamma fotoboeken bij de fotoservice van Delhaize.

[HEMA] 15% korting op fotoalbums + kans op gratis vliegtuigtickets

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Hebt u ondanks het slechte weer tijdens de voorbije lente nog leuke foto’s liggen, maak er dan vlug een fotoalbum mee.
Op alle fotoalbums van Hema die u bestelt binnen de actieperiode krijgt u 15% korting en bovendien maakt u kans op het winnen van vliegtuigtickets naar New York, Barcelona of Londen.
De korting van 15% krijgt u sowieso, maar om uw kans op het winnen van de tickets te vergroten gaat u als volgt te werk:

 • Wees creatief en origineel, het unieke karakter van een fotoalbum wordt niet enkel bepaald door de foto’s, maar ook door de opmaak, vorm, kleur en lettertype van de bijhorende tekst.
 • Plaats uw album in digitale vorm online via de bevestigingsmail.
 • Mail de link van het online album naar hemainspiratie@hema.nl.

De te winnen prijzen zijn:

 • 1ste prijs: 2 vliegtickets naar New York
 • 2de prijs: 2 vliegtickets naar Barcelona
 • 3de prijs: 2 vliegtickets naar Londen

Fotoalbums Hema

[Pixum] Fotowedstrijd voor uw vakantiefoto’s

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Bent u deze zomer op reis geweest? Wel, u kunt nog leuke prijzen verdienen met één van uw vakantiefoto’s. Upload tot 3 vakantiefoto’s naar de servers van Pixum en schrijf er een kort verhaaltje bij. De wedstrijd staat open voor iedereen, behalve voor professionele fotografen.

Er zijn 3 hoofdprijzen, maar elke deelnemer ontvangt in ieder geval een code voor een poster van 30 x 45 cm. De 3 te winnen hoofdprijzen zijn:

 • 1ste prijs
  Achtdaagse vakantie in Duna Residence Hongarije + Ricoh CX6 camera
  1 Pixum fotoboek XXL (staand) met hardcover en 50 pagina’s
  300 foto’s in 10 cm formaat incl. verzending/bewerking
 • 2de prijs
  Canvasfoto van 40 x 60 cm
  Jaarabonnement tijdschrift “Digifoto Pro”
  200 foto’s in 10 cm formaat incl. verzending/bewerking
 • 3de prijs
  Workshop fotografie aangeboden door Fotoklasje.nl
  Fotoboek groot (vierkant) met hardcover en 26 pagina’s
  100 foto’s in 10 cm formaat incl. verzending/bewerking

Fotowedstrijd

[Delhaize] Fotowedstrijd met 25000 € aan prijzen

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Tijdens de zomervakantie organiseert Delhaize opnieuw een fotowedstrijd waarmee tal van prijzen te winnen zijn. Aan de wedstrijd is geen aankoopverplichting gekoppeld, u kunt er alleen maar mee winnen. De wedstrijd zit als volgt in elkaar:

 • upload één of verscheidene foto’s naar één van de volgende vier categorieën: avontuur & sport, portretten, food of the world, natuur
 • iedere inzender ontvangt een kortingsbon van 5 € voor een fotoboek van CeWe Color naar keuze (met uitzondering van de boeken met formaten 14 x 13 cm en 19 x 15 cm)
 • elke week zal een professionele jury 20 foto’s nomineren, aan iedere nominatie is een GRATIS fotoboek A4 (26 pagina’s met harde kaft en op standaardpapier) van Cewe Color verbonden
 • aan het einde van de wedstrijdperiode zal de jury in ELKE categorie een eerste, tweede en derde plaats aanduiden, goed voor respectievelijk een fototoestel NIKON type V1 10-30mm (waarde 749 €), een ballonvaart voor 4 personen (waarde 600 €) en een midweek of weekend verblijf in een 4- of 6-persoonsbungalow in Nederland t.w.v. 350 €
 • uit alle genomineerde foto’s kan ook het publiek een winnaar kiezen, de inzender van de foto met de meeste stemmen wint een een verblijf LANDAL ter waarde van 1500 €

Fotowedstrijd Delhaize

Win een reis met je mooiste vakantiefoto

Via de link hierboven kun je deelnemen aan een fotowedstrijd waarmee je kans maakt om een reis naar Kreta te winnen.
Je dient enkel jouw mooiste vakantiefoto in te sturen om deel te nemen. Ook als je een minder ontwikkeld fotografie talent bent kun je deelnemen want het is de foto met de meeste stemmen die met de hoofdprijs gaat lopen. Als je veel vrienden hebt op één of ander sociaal netwerk ben je dus al een flink stuk geholpen.

De foto’s mogen maximum 3 MB groot zijn en je kunt slechts 1 keer deelnemen met 1 foto. Voor de wedstrijdvoorwaarden verwijzen we je naar de site van de wedstrijd via de link hierboven. Naast de reis voor 2 personen naar Kreta (incl. vlucht, huurauto en verblijf in een 5-sterren hotel) wordt er ook nog een cheque van 800 € voor een luxe kampeervakantie verloot.

Wie stemt op een foto komt ook in aanmerking voor een prijs. Onder de stemmers wordt nl. wekelijks een digitaal fototoestel van Fujifilm en een reischeque t.w.v. 100 € weggegeven.

[Smartphoto] 10% korting + gratis verzending van alle producten

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Op Digitale-Foto.be loopt momenteel een wedstrijd waarmee u een cadeaubon voor een aankoop t.w.v. 50 € fotoproducten kunt winnen. Alles wat u moet doen is u inschrijven op de gratis nieuwsbrief van Digitale-Foto.be die maximum 1 keer per week verschijnt.

Elke deelnemer aan de wedstrijd ontvangt sowieso een actiedocde voor 10% korting + gratis verzending van één bestelling van fotoproducten.

De actiecode is geldig voor alle fotoproducten van Smartphoto met uitzondering van Studio 100, Kaatje producten en cadeaubonnen.

Cadeaubon

[Digifoto Pro] Foto’s met een verhaal

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

Een goede foto is meer dan alleen een esthetisch aantrekkelijk plaatje, hij moet ook iets vertellen.
Zo’n verhaal kun je tegenkomen, je kunt er naar op zoek gaan of zelf iets verzinnen. Digifoto Pro is vooral benieuwd wat voor een verhaal u kunt vertellen met uw foto. Uiteraard worden de beste foto’s weer met mooie prijzen beloond!

 • Hoofdprijs: Redged RTC-436 statief met RNB-3 balhoofd t.w.v. 618 €
 • 2de prijs: Pixum Gallery Print 50 x 75 centimeter t.w.v. 139 €
 • 3de prijs: LowePro Messenger 250 t.w.v. 85 €