[Fotoalbum.be] Gratis levering van uw fotoalbums

Deze actie is reeds verlopen
Overzicht van actuele promoties

De albums die u kunt bestellen bij Fotoalbum.be worden momenteel gratis aan huis geleverd per post. Dit levert u een besparing op van minstens 4,45 € tot zelfs 6,20 € indien de bestelwaarde minstens 30 € bedraagt.
De fotoalbums die u kunt bestellen bij Fotoalbum.be worden geproduceerd door CeWe Color dat op het gebied van fotoproducten in het algemeen en fotoalbums in het bijzonder een ijzersterke reputatie geniet.

De fotoalbums kunt u offline samenstellen door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke bestelsoftware. Naast een versie voor Windows zijn er ook versies voor Mac en Linux beschikbaar.
Download en installeer de gepaste versie op uw systeem en u kunt op uw eigen tempo uw fotoalbum samenstellen, tussentijds opslaan en er later aan verder werken, ook als u niet verbonden bent met het Internet.

Door de actie hebt u nu al een fotoboekje voor 7,95 €. Het gaat weliswaar om een klein model, maar het geeft u wel de mogelijkheid om de bestelsoftware eens uit te testen. Bent u op zoek naar een groter of degelijker album, dan zult u zonder twijfel wel het gepaste fotoalbum vinden tussen één van de 9 modellen!

Fotoalbums